Ξεχωρίστε ως Facebook Certified Professional

Ημ/νία: 8 Σεπτεμβρίου 2016 | by Πρόδρομος Μελετιάδης

0

Αναβαθμίστε τη καριέρα σας σε υψηλότερο επίπεδο

Ο ψηφιακός κόσμος εξελίσσεται γρήγορα. Το Blueprint εξελίσσεται επίσης. Το τελευταίο και πιο προηγμένο πρόγραμμά για τους υπεύθυνους της  ψηφιακής διαφήμισης – είναι η Πιστοποίηση Blueprint – που αναγνωρίζει το προχωρημένο επίπεδο γνώσεων για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Facebook.

Γίνετε Facebook Certified Professional και ξεχωρίστε στον κόσμο του ψηφιακού μάρκετινγκ. Οι πιστοποιήσεις Blueprint προσφέρουν πολύτιμα διαπιστευτήρια για να σας βοηθήσουν  περαιτέρω στην επιχείρηση σας και στους στόχους της σταδιοδρομίας σας.

Δύο πιστοποιήσεις προσφέρονται στους ψηφιακούς διαφημιστές: το Facebook Certified Planning Professional και το Facebook Certified Buying Professional. Μπορείτε να δείτε τις πληροφορίες πιστοποίησης για να κατανοήσετε το περιεχόμενο που καλύπτει η κάθε πιστοποίηση, και να ανακαλύψετε πρόσθετες πηγές που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις σας. Αφού επιλέξετε την πιστοποίηση που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να προγραμματίσετε δύο online εξετάσεις από το γραφείο ή το σπίτι σας.

fb

Ένα νέο πρότυπο αναγνώρισης

Οι Πιστοποιήσεις Blueprint έχουν σχεδιαστεί για τη μέτρηση των δεξιοτήτων στην κατανόηση και την εφαρμογή των λειτουργιών που απαιτούνται για τους διαφημιστές στο Facebook. Έχουν φροντίσει να χτίσουν κάθε αυστηρότητα σε κάθε πτυχή του προγράμματος, από τις πολιτικές αναπτυξιακής διαδικασίας της εξέτασης μέχρι τη συνεχή επάρκεια διατήρησης του επιπέδου πιστοποίησης σας.

fb1

Ξεχωρίστε σε μια μεγάλη αγορά

Όταν γίνετε ένας Facebook Certified Professional είναι ένα επίτευγμα για το οποίο πρέπει να είστε υπερήφανοι. Θα λάβετε ένα ψηφιακό σήμα το οποίο θα πιστοποιεί τις γνώσεις σας και θα μπορείτε να το μοιραστείτε όπου θέλετε στο διαδίκτυο. Ένα ψηφιακό σήμα δεν είναι απλώς μια εικόνα – περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επίτευξης της Facebook Blueprint Πιστοποίησης, και μπορεί να ελεγχθεί με αξιοπιστία online.

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης και Καινοτομίας σε διάφορα πεδία της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Μάρκετινγκ. Το όραμα του είναι να συμβάλλει στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας μέσω μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων συνδυάζοντας τις γνώσεις που απέκτησε σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και συνεχίζει να αποκτά σε τομείς κοινωνικής ψυχολογίας κ.α. Είναι υπέρμαχος της χρήσης της συγχρονής τεχνολογίας και του digital marketing σε όλα τα επίπεδα δράσης social media , blogs, internet. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να επιδείξουν ηγετική συμπεριφορά και να επιτύχουν σε ότι αναλαμβάνουν αρκεί να έχουν συγκεκριμένο όραμα, να ακολουθούν συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, να είναι ακέραιοι.Πήγαινε με πάνω ↑