Νέοι τρόποι για να ελέγχετε την εμπειρία σας στο Twitter

Ημ/νία: 23 Αυγούστου 2016 | by Πρόδρομος Μελετιάδης

0

Το Τwitter παρουσιάζει 2 απλές ρυθμίσεις που θα σας δώσουν περισσότερο έλεγχο πάνω στο τι βλέπετε και με ποιους αλληλεπιδράτε.

Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων

Δεν θέλετε να βλέπετε τις ειδοποιήσεις από όλους; Πλέον, όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να περιορίσουν τις ειδοποιήσεις που έβλεπαν, ακολουθώντας μόνο τους ανθρώπους που οι ίδιοι θέλουν. Αν προτιμάτε να το ενεργοποιήσετε είναι πολύ εύκολο, απλά το γυρνάτε στο On, αν όχι, η συνηθισμένη εμπειρία που είχατε θα παραμείνει ως έχει.

Επίσης το Twitter καθιστά τη διαχείριση των ρυθμίσεων πιο εύκολη: αποκτώντας πρόσβαση σε αυτές απευθείας από την καρτέλα των ειδοποιήσεων.

CqKDKNQVMAAO1mG

Φίλτρο Ποιότητας

Η 2η ρύθμιση που πρόσθεσε το Twitter είναι η επιλογή του φίλτρου ποιότητας.

Όταν ενεργοποιηθεί αυτό το φίλτρο θα μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα των Tweets που βλέπετε χρησιμοποιώντας μια ποικιλία σημάτων, όπως η προέλευση του λογαριασμού χρήστη και η συμπεριφορά τους πάνω στις αναρτήσεις. Διπλά Tweets ή περιεχόμενο που εμφανίζεται να είναι αυτοματοποιημένο θα φιλτράρεται και θα αποφεύγεται. Περιεχόμενο όμως που έχει δημοσιευτεί από άτομα που ακολουθείτε ή λογαριασμούς που έχετε πρόσφατα αλληλεπιδράσει θα εμφανίζεται κανονικά. Διαφορετικά, μπορείτε πολύ εύκολα να την ενεργοποιήσετε ή να την απενεργοποιήσετε από τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων.

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης και Καινοτομίας σε διάφορα πεδία της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Μάρκετινγκ. Το όραμα του είναι να συμβάλλει στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας μέσω μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων συνδυάζοντας τις γνώσεις που απέκτησε σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και συνεχίζει να αποκτά σε τομείς κοινωνικής ψυχολογίας κ.α. Είναι υπέρμαχος της χρήσης της συγχρονής τεχνολογίας και του digital marketing σε όλα τα επίπεδα δράσης social media , blogs, internet. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να επιδείξουν ηγετική συμπεριφορά και να επιτύχουν σε ότι αναλαμβάνουν αρκεί να έχουν συγκεκριμένο όραμα, να ακολουθούν συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, να είναι ακέραιοι.Πήγαινε με πάνω ↑