Νέα έκδοση για το Skype για iOS µε bots και νέο chat

Ημ/νία: 22 Ιουλίου 2016 | by Πρόδρομος Μελετιάδης

0

Αυτές τις µέρες ανακοινώθηκε από το Skype η νέα έκδοση του 6.20, για λογισµικό iOS. Αυτή η ενηµερωµένη έκδοση περιέχει βελτιώσεις στην αναζήτηση bots και ειδοποιήσεων.

untitled
Είναι γεγονός ότι τα bots προσφέρουν τεχνογνωσία, προϊόντα, υπηρεσίες και ψυχαγωγία στα καθηµερινά σας µηνύµατα µέσω του Skype. Θα παρατηρήσετε ότι σε αυτή την έκδοση έχουν προσθέσει ένα εικονίδιο Bot στην επικεφαλίδα δίπλα από τα «πρόσφατα», γεγονός που καθιστά την ανακάλυψη bots πραγµατικά απλή. Απλά πατάτε το εικονίδιο για να ανοίξετε τη λίστα των Skype Bots και ξεκινήστε συνοµιλία µαζί τους. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε στα αγαπηµένα σας το bot που σας αρέσει.
Έχουν επίσης βελτιώσει την διακριτικότητα τους στις συνοµιλίες µε σίγαση, οι οποίες δεν θα εµφανίζονται πλέον στο πλήθος των µηνυµάτων σας. Τέλος, βελτιώθηκε και η εµπειρία των φωνητικών µηνυµάτων.
Μπορείτε να κατεβάσετε τη νέα έκδοση από το το iTunes.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης και Καινοτομίας σε διάφορα πεδία της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Μάρκετινγκ. Το όραμα του είναι να συμβάλλει στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας μέσω μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων συνδυάζοντας τις γνώσεις που απέκτησε σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και συνεχίζει να αποκτά σε τομείς κοινωνικής ψυχολογίας κ.α. Είναι υπέρμαχος της χρήσης της συγχρονής τεχνολογίας και του digital marketing σε όλα τα επίπεδα δράσης social media , blogs, internet. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να επιδείξουν ηγετική συμπεριφορά και να επιτύχουν σε ότι αναλαμβάνουν αρκεί να έχουν συγκεκριμένο όραμα, να ακολουθούν συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, να είναι ακέραιοι.Πήγαινε με πάνω ↑