Το Twitter πλέον υποστηρίζει όλα τα 72 νέα emojis

Ημ/νία: 2 Αυγούστου 2016 | by Πρόδρομος Μελετιάδης

0

To Twitter γίνεται η πρώτη πλατφόρµα στα social media που υποστηρίζει όλα τα 72 νέα emojis της έκδοσης Unicode 9.

screen-shot-2016-07-14-at-16-13-38-325x325
Εκτός από τα νέα emojis, το κοινωνικό δίκτυο έκανε και τροποποίηση στην εµφάνιση των υφιστάµενων εικόνων. Με τα νέα χαρακτηριστικά, είναι πλέον διαθέσιµες οι εικόνες µε διαφορετικές  επιλογές χρώµατος στο δέρµα, selfie κ.α. Ανοίξτε το προφίλ σας και να τεστάρετε τα νέα emojis!
Το Τwitter επίσης νίκησε πολλές εφαρµογές και υπηρεσίες που ήθελαν να συνεργαστούν µε το Unicode 9. Ο µόνος τρόπος για να τα χρησιµοποιήσουν είναι να κάνουν αντιγραφή και επικόλληση  από τo Emojipedia.
Επιπροσθέτως, τα νέα εικονίδια δεν υποστηρίζονται από λειτουργικό iOS και Android, οπότε σε αυτή τη περίπτωση θα τα δείτε σαν ερωτηµατικά.
Το Twitter αναφέρει ότι 110 δις emojis έχουν γίνει tweet από το 2014, πράγµα που αποδεικνύει τη σηµαντικότητά τους για όλες τις πλατφόρµες των social media.

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης και Καινοτομίας σε διάφορα πεδία της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Μάρκετινγκ. Το όραμα του είναι να συμβάλλει στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας μέσω μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων συνδυάζοντας τις γνώσεις που απέκτησε σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και συνεχίζει να αποκτά σε τομείς κοινωνικής ψυχολογίας κ.α. Είναι υπέρμαχος της χρήσης της συγχρονής τεχνολογίας και του digital marketing σε όλα τα επίπεδα δράσης social media , blogs, internet. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να επιδείξουν ηγετική συμπεριφορά και να επιτύχουν σε ότι αναλαμβάνουν αρκεί να έχουν συγκεκριμένο όραμα, να ακολουθούν συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, να είναι ακέραιοι.Πήγαινε με πάνω ↑