Το Skype επιστρέφει στο Linux… πάλι

Ημ/νία: 4 Αυγούστου 2016 | by Πρόδρομος Μελετιάδης

0

Το Skype αναπτύσσεται και στους χρήστες που χρησιµοποιούν Linux, οι οποίοι µέχρι πρότινος µπορούσαν να ανταλλάσσουν µόνο µηνύµατα.      Λείπουν κάποια στοιχεία… αλλά είναι µια πολύ καλή κίνηση από την οµάδα της Linux.

linux_call
Αν και στο παρελθόν, Skype και Linux είχαν συνάψει συνεργασία, η πρώτη φαίνεται πως την…είχε εγκαταλείψει για πολύ καιρό.                                Οπότε µε µία αναβάθµιση στην εφαρµογή, οι χρήστες θα µπορούν να στέλνουν αρχεία, φωτογραφίες, βίντεο και το νέο σετ των emojis.
Εάν είσαι χρήστης της Linux, µπορείς να µπεις στη κοινότητα του Skype για να κατεβάσεις την εφαρµογή Linux alpha.
Καλή περιήγηση!

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης και Καινοτομίας σε διάφορα πεδία της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Μάρκετινγκ. Το όραμα του είναι να συμβάλλει στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας μέσω μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων συνδυάζοντας τις γνώσεις που απέκτησε σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και συνεχίζει να αποκτά σε τομείς κοινωνικής ψυχολογίας κ.α. Είναι υπέρμαχος της χρήσης της συγχρονής τεχνολογίας και του digital marketing σε όλα τα επίπεδα δράσης social media , blogs, internet. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να επιδείξουν ηγετική συμπεριφορά και να επιτύχουν σε ότι αναλαμβάνουν αρκεί να έχουν συγκεκριμένο όραμα, να ακολουθούν συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, να είναι ακέραιοι.



Πήγαινε με πάνω ↑