Αυτή είναι η πιο Tweeted εντεκάδα του EURO2016!

Ημ/νία: 13 Ιουλίου 2016 | by Πρόδρομος Μελετιάδης

0

Πάνω από 14.2 εκατομμύρια Tweets στάλθηκαν την ημέρα του τελικού όταν η Πορτογαλία στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για το 2016.

Οι συζητήσεις με αντικείμενο το #PORFRA δεν έμειναν μεταξύ των 2 λαών, αλλά πραγματικά ήταν μία παγκόσμια στιγμή.

Ο παρακάτω χάρτης δείχνει πως οι συζητήσεις διαδόθηκαν κατά τη διάρκεια του τελικού.

Heatmap_-_EURO_FINALE_GIF_1

Ο Cristiano Ronaldo ήταν ο πιο Tweeted παίχτης και στην παρακάτω εικόνα φαίνεται η πιο Tweeted ομάδα του #EURO2016.

Twitter_EURO_2016_team_-_English_0

Παρατηρούμε ότι στην τελική εντεκάδα το κοινό δείχνει την προτίμηση του περισσότερο στους παίχτες της Γαλλίας, με 4 Γάλλους- 2 Πορτογάλους- 2 Ιταλούς- 1 Ισπανό- 1 Γερμανό και 1 Άγγλο.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης και Καινοτομίας σε διάφορα πεδία της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Μάρκετινγκ. Το όραμα του είναι να συμβάλλει στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας μέσω μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων συνδυάζοντας τις γνώσεις που απέκτησε σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και συνεχίζει να αποκτά σε τομείς κοινωνικής ψυχολογίας κ.α. Είναι υπέρμαχος της χρήσης της συγχρονής τεχνολογίας και του digital marketing σε όλα τα επίπεδα δράσης social media , blogs, internet. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να επιδείξουν ηγετική συμπεριφορά και να επιτύχουν σε ότι αναλαμβάνουν αρκεί να έχουν συγκεκριμένο όραμα, να ακολουθούν συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, να είναι ακέραιοι.Πήγαινε με πάνω ↑