Γίνε πιο παραγωγικός με τη νέα βελτιωμένη έκδοση του Skype!

Ημ/νία: 7 Ιουλίου 2016 | by Πρόδρομος Μελετιάδης

0

Εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το Skype καθημερινά για να στείλουν φωτογραφίες, βίντεο και έγγραφα από τις διακοπές τους, κάνοντας αυτό το χαρακτηριστικό το πιο διάσημο της εφαρμογής. Έχοντας ως  αποστολή να εκμοντερνίσουν το Skype, παρουσιάζουν με μεγάλη ευχαρίστηση κάποιες βελτιώσεις της εφαρμογής για να είναι πιο εύκολη και φιλική σε όλους τους χρήστες.

Μπορείς να μοιραστείς το υλικό σου ακόμα και αν οι φίλοι σου είναι εκτός σύνδεσης εφόσον έχεις κατεβάσει την τελευταία έκδοση του Skype, μπορείς να μοιραστείς φωτογραφίες, αρχεία κ.α. μέχρι 300MB με φίλους και ομάδες ακόμα και αν είναι εκτός σύνδεσης. Έτσι, μπορείς να μοιραστείς ένα βίντεο των διακοπών σου και να πας απευθείας για μπάνιο, γνωρίζοντας ότι οι φίλοι και η οικογένεια σου θα μπορέσουν να κατεβάσουν το αρχείο όταν μπουν εντός σύνδεσης.

Φαντάσου ότι είσαι στο δρόμο για το σπίτι σου και θέλεις να ξεκινήσεις να βλέπεις το αρχείο του PowerPoint στο κινητό σου, και μετά να το ξανακατεβάσεις για να προσθέσεις ότι θέλεις στον υπολογιστή σου, όταν φτάσεις σπίτι. Πλέον όλα θα είναι πιο εφικτά για να μοιράζεσαι αρχεία έως 300MB.

skype new

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης και Καινοτομίας σε διάφορα πεδία της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Μάρκετινγκ. Το όραμα του είναι να συμβάλλει στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας μέσω μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων συνδυάζοντας τις γνώσεις που απέκτησε σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και συνεχίζει να αποκτά σε τομείς κοινωνικής ψυχολογίας κ.α. Είναι υπέρμαχος της χρήσης της συγχρονής τεχνολογίας και του digital marketing σε όλα τα επίπεδα δράσης social media , blogs, internet. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να επιδείξουν ηγετική συμπεριφορά και να επιτύχουν σε ότι αναλαμβάνουν αρκεί να έχουν συγκεκριμένο όραμα, να ακολουθούν συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, να είναι ακέραιοι.



Πήγαινε με πάνω ↑