Plazz: η απόλαυση της παραλίας και της θάλασσα αυτό το καλοκαίρι γίνεται μια νέα εμπειρία

Ημ/νία: 9 Ιουνίου 2016 | by SMLifeGR

0

Η μάχη της ξαπλώστρας κάτω από τον καυτό ήλιο ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ!

PLAZZ_BEACHBEDS

Plazz” είναι το όνομα της νέας ελληνικής ψηφιακής πλατφόρμας που έρχεται να προσθέσει μια νέα διάσταση υπηρεσιών που αναβαθμίζει ποιοτικά το τουριστικό προϊόν.

Μπαίνεις στο διαδίκτυο και πληκτρολογείς plazz.com ή κατεβάζεις το app Plazz στο smart phone* και  έχεις στη διάθεσή σου τις ξαπλώστρες των ομορφότερων παραλίων σε όλη την  Ελλάδα. 

Με πολύ απλά βήματα: κάνεις εγγραφή στο Plazz, διαλέγεις παραλία, ξαπλώστρα, ημέρα και ώρα και αφού κάνεις με ασφάλεια την προ-πληρωμή μέσω της πιστωτικής σου κάρτας είσαι έτοιμος να χαρείς ξέγνοιαστα το μπάνιο σου, την θάλασσα και την χαλάρωση του δικού σου καλοκαιριού!

PLAZZ_IOS_APP_LOGIN_SINGUP

H Plazz η οποία ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2015 από την  παραλία της Astir Βeach στη Βουλιαγμένη, θα βρίσκεται από αυτό το καλοκαίρι και στην Κρήτη, στη Μύκονο, στην Κέρκυρα, στη Τζια, στη Νάξο, στη Σαντορίνη, στην Αντίπαρο, στη Χαλκιδική και σε επιλεγμένους προορισμούς του εξωτερικού.

Μπείτε τώρα στο www.plazz.com και ζήσετε τις πολυτιμότερες ώρες χαλάρωσης και ξεκούρασης του καλοκαιριού σας στη θάλασσα!

* Άμεσα διαθέσιμη σε iOS και σύντομα διαθέσιμη για Android.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα www.plazz.com και στη σελίδα Facebook www.facebook.com/plazz.gr

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.



Πήγαινε με πάνω ↑