5 Συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις εκατομμύρια μέσω του Blogging

Ημ/νία: 22 Μαρτίου 2016 | by SMLifeGR

0

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει τη διαρκή ζήτηση για κατασκευή νέων ιστοσελίδων, e-shops, blogs, κοκ. Έχετε αναρωτηθεί για ποιό λόγο συμβαίνει αυτό;

Η αδιαμφισβήτητη δύναμη που έχει πλέον το διαδίκτυο στο να αλλάζει και να επηρεάζει την αγορά οδηγεί πολλούς ανθρώπους τη σημερινή εποχή στο να βρίσκουν όλο και περισσότερους τρόπους για το πώς να βγάζουν χρήματα μέσω αυτού.

kataskevi-eshop

Ένας από τους πιο ασυνήθιστους και σημαντικά επικερδείς τρόπους για να βγάλεις τέτοιου είδους χρήματα είναι μέσω του “Βlogging“.

Σήμερα, υπάρχουν παρα πολλοί “bloggers” με μεγάλη επιρροή, χιλιάδες κοινό (followers) απ’όλο τον κόσμο και χιλιάδες δολλάρια στον τραπεζικό τους λογαριασμό!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η επιτυχία μέσω του “blogging” έρχεται ύστερα από πολλή δουλειά που σε συνδυασμό με τη “σωστή ιδέα” μπορεί να σε κάνει εκατομμυριούχο!

Οι παρακάτω συμβούλες ίσως να είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε για να μετατρέψετε το δικό σας blog σε “blog ενός εκατομμυριούχου”.

1. Συνεχής δημιουργία νέου περιεχομένου

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε για να γίνετε πετυχημένος blogger είναι να ξεκινήσετε

ένα blog. Πέρα απ’όλους τους τρόπους που υπάρχουν και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να “τραβήξετε” το μάτι του αναγνώστη, υπάρχει και κάτι άλλο πολύ σημαντικό. Αυτό είναι το να επικεντρωθείτε στο να δημιουργείτε συνεχώς νέο περιεχόμενο.

2. Περιγράψτε μια προσωπική σας εμπειρία

Αξιοποιήστε τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχετε, περιγραφοντάς τις στο blog σας, ώστε να φανείτε πιο …έμπιστοι στο κοινό σας.

3. Δημιουργήστε ψυχαγωγικές περιγραφές

Ακόμα και αν το περιεχόμενο του άρθρου σας δεν είναι αντικειμενικά τόσο χαρούμενο ή διασκεδαστικό, καλό θα ήταν να βάλετε τον καλύτερο σας εαυτό, ώστε να του δώσετε ένα πιο “χαρούμενο” και “ψυχαγωγικό” τόνο.

4. Προώθηση σε κοινωνικά δίκτυα

Η προβολή και προώθηση στα κοινωνικά δίκτυα είναι ίσως το πιο σημαντικό “συμπλήρωμα” για κάθε blog. Θα πρέπει να έχετε λογαριασμούς στο Instagram, Twitter, Facebook, Linkedln και να τους συνδέσετε μεταξύ τους.

5. Χρησιμοποιήστε Videos

Πολλοί bloggers θεωρούν ότι ο γραπτός λόγος είναι ο μόνος τρόπος που μπορούν να επικοινωνούν με το κοινό τους. Ωστόσο, οι πραγματικά πλούσιοι bloggers γνωρίζουν ότι κάποιες φορές πρέπει να αλλάζουν κάποια πράγματα ώστε να κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού τους. Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και κεντρίστε το ενδιαφέρον τους ανεβάζοντας κάποιο βίντεο.

Επενδύστε το χρόνο σας στην κατάλληλη στρατηγική και γίνετε πετυχημένος Blogger!

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.



Πήγαινε με πάνω ↑