Κερδίστε μία δωρεάν συμμετοχή στο Digital & Social Media σεμινάριο του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αξίας 1.150 ευρώ

Ημ/νία: 2 Φεβρουαρίου 2015 | by SMLifeGR

0

Την προηγούμενη εβδομάδα σας πληροφορήσαμε σχετικά με τα μαθήματα για Digital & Social Media Marketing τα οποία διοργανώνει το ΙΙΕΚ ΔΕΚΤΑ. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πακέτο σεμιναρίων για όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το ίντερνετ ή να αξιοποιήσουν τα διάφορα διαδικτυακά εργαλεία στο επάγγελμα τους.

social media marketing

Στο Social Media Life έχουμε τη χαρά σήμερα να σας ανακοινώσουμε πως κληρώνουμε μία δωρεάν συμμετοχή στο Digital & Social Media σεμινάριο του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, αξίας 1.150 ευρώ. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να ακολουθήσετε και τα δύο παρακάτω βήματα:

1) Να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από το παρόν άρθρο δίνοντας ένα έγκυρο email για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που είστε ο νικητής.
2) Να συμπληρώσετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, εισάγοντας στο πεδίο Μήνυμα τον ακόλουθο κωδικό: SOCIALMEDIALIFE DISCOUNT.

Επίσης, για όλους όσους λάβουν μέρος στο διαγωνισμό του Social Media Life, παρέχεται έκπτωση 450 ευρώ στη συμμετοχή στο Digital & Social Media σεμινάριο, με την τελική τιμή να ανέρχεται στα 700 ευρώ.

Η έναρξη των μαθημάτων είναι στις 16/2, ημέρα Δευτέρα και ώρες 18:00 – 22:00 μμ, και οι ημέρες διεξαγωγής των σεμιναρίων είναι Δευτέρα και Τετάρτη.

Ο παρών διαγωνισμός θα είναι ενεργός έως Τρίτη 10 Φεβρουαρίου και ώρα 23:59. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου μέσω νέου άρθρου.

Update [11/02/15]: Μάθετε τον/την νικητή/νικήτρια του διαγωνισμού!

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.



Πήγαινε με πάνω ↑