Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να κοινοποιείτε quotes σε tweets

Ημ/νία: 5 Ιανουαρίου 2015 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Τα tweets είναι μηνύματα σχετικά λίγων χαρακτήρων, 140 στο σύνολο τους. Αυτό σημαίνει πως αν επιλέξετε να κοινοποιήσετε ένα quote σε tweet, δηλαδή μια φράση ή ένα απόσπασμα κειμένου, τότε δύσκολο να χωρέσει ολόκληρο ή να προσθέσετε μαζί κάποιο σχόλιο γι’αυτό. Η λύση στο προηγούμενο πρόβλημα ονομάζεται Pullquote και πρόκειται για μία επέκταση του Google Chrome.

Pullquote quote tweet

Εγκαθιστώντας το Pullquote σε Google Chrome, έχετε τη δυνατότητα να μαρκάρετε κείμενο από οποιοδήποτε site και να δημιουργήσετε tweet το οποίο αυτόματα θα φέρει ως εικόνα το μαρκαρισμένο κείμενο και σύνδεσμο ο οποίος οδηγεί στο site από το οποίο προέρχεται το κείμενο . Με τον τρόπο αυτό μπορείτε εύκολα να σχολιάζετε quotes τα οποία κοινοποιείτε ως εικόνες προς τους followers σας. Επίσης, εκτός από κείμενο μπορείτε να κοινοποιείτε συγκεκριμένο μέρος εικόνων των οποίων συναντάτε σε sites στο ίντερνετ.

Pullquote quote tweet

Τέλος, μέσα από τις ρυθμίσεις του Pullquote μπορείτε να βλέπετε όλα τα quotes σας και πόσα κλικ έχουν δεχτεί.

Πηγή: Lifehacker

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑