Πώς μπορώ να δημιουργήσω μία σελίδα στο Facebook;

Ημ/νία: 18 Ιουλίου 2014 | by Βασίλειος Α. Γκόγκογλου

0

Η δημιουργία μιας σελίδας (fanpage) στο Facebook είναι πολύ σημαντική για την προώθηση μιας επιχείρησης στο ευρύ κοινό. Έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν επιχειρήσεις, οργανισμούς και εμπορικές επωνυμίες να κοινοποιούν τις ανακοινώσεις τους και να συνδέονται με άλλους.

Ας δούμε όμως τώρα πώς μπορούμε να φτιάξουμε μια σελίδα στο Facebook σε 5 βήματα:

  1. Πηγαίνουμε στην διεύθυνση https://www.facebook.com/pages/create.create facebook fanpage 1
  2. Επιλέγουμε μία κατηγορία ανάλογα με το είδος της σελίδας που θέλουμε να δημιουργήσουμε και έπειτα συμπληρώνουμε τις απαραίτητες πληροφορίες . Το Facebook παρέχει έξι διαφορετικές κατηγορίες για να χαρακτηρίσουμε μία σελίδα:
    • Τοπική Επιχείρηση ή τοποθεσία
    • Καλλιτέχνης, συγκρότημα ή δημόσιο πρόσωπο
    • Εταιρεία, επιχείρηση ή οργανισμός
    • Διασκέδαση
    • Μάρκα ή προϊόν
    • Σκοπός ή κοινότητα
  3. Αφού συμπληρώσουμε τις βασικές πληροφορίες διαβάζουμε τους Όρους χρήσης των Σελίδων του Facebook και πατάμε το κουμπί «Ξεκινήστε». create facebook fanpage 2
  4. Έχουμε σχεδόν τελειώσει! Προσθέτουμε κατηγορίες, περιγραφή και ιστότοπο για να βελτιώσουμε την κατάταξη της Σελίδας μας στην αναζήτηση και πατάμε «Αποθήκευση πληροφοριών».create facebook fanpage 3
  5. Προσθέτουμε φωτογραφία προφίλ και εξώφυλλο για  να την κάνουμε πιο ελκυστική στους μελλοντικούς θαυμαστές της.
  6. Τέλος, το Facebook μας δίνει τη δυνατότητα να δώσουμε το όνομα που επιθυμούμε στη διεύθυνση της σελίδας μας. Ενημερωθείτε αναλυτικά για την διαδικασία από εδώ.

Ετικέτες: , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Για τους φίλους μου είμαι "κομπιουτεράκιας", για την οικογένεια "πάντα πολυάσχολος", εγώ δηλώνω απλά e^ipi+1=0. Τα social media είναι ο δικός μου κόσμος κι εκεί θα βρισκόμαστε στο εξής.



Πήγαινε με πάνω ↑