Το Facebook δίνει επιλογή για ανανέωση σε κοινοποιημένους συνδέσμους

Ημ/νία: 31 Μαΐου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Κάθε φορά που κοινοποιούμε συνδέσμους στο Facebook, είτε με τα προσωπικά προφίλ μας είτε μέσω κάποιας σελίδας, το Κοινωνικό Δίκτυο κάνει χρήση του ονόματος της σελίδας του συνδέσμου, μιας φωτογραφίας από αυτή και της περιγραφής της.

Τα προηγούμενα στοιχεία μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν από το διαχειριστή της σελίδας του συνδέσμου, οπότε το Facebook έδωσε μία επιλογή σε όλους για να μπορούν να ανανεώνουν τη δημοσίευση ενός συνδέσμου με τα νέα στοιχεία, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν νέα δημοσίευση.

facebook refresh share attachment

Η επιλογή ονομάζεται «Ανανέωση συνημμένου κοινοποίησης» και δε μπορεί να βρεθεί στο Χρονολόγιο κάποιου προσωπικού προφίλ ή σελίδας, αλλά παρά μόνο (σε κάποια δημοσίευση συνδέσμου) στην αρχική σελίδα ή στη σελίδα μιας δημοσίευσης συνδέσμου. Για να μεταφερθείτε στη σελίδα μιας δημοσίευσης συνδέσμου, πατήστε τη χρονική ένδειξη κάτω από το όνομα εκείνου που δημοσίευσε το σύνδεσμο.

Η επιλογή «Ανανέωση συνημμένου κοινοποίησης» βρίσκεται στο κάθετο μενού μιας δημοσίευσης συνδέσμου, το οποίο εντοπίζεται στο πάνω δεξί μέρος μιας δημοσίευσης μέσω του εικονιδίου με την ένδειξη προς τα κάτω.

Πηγή: AllFacebook

Ετικέτες: , , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑