Ο 30χρονος Mark Zuckerberg vs του μέσου 30χρονου άνδρα [Infographic]

Ημ/νία: 15 Μαΐου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Ο δημοφιλής Mark Zuckerberg, γνωστός για την ίδρυση και την προεδρία του Facebook, έκλεισε τα 30 χρόνια! Αν συγκρίνει κανείς τη ζωή και τα επιτεύγματα ενός μέσου 30χρονου άνδρα με τα αντίστοιχα του Zuckerberg, τότε θα εντοπίσει σίγουρα πολλές διαφορές.

Mark Zuckerberg

Η επιτυχημένη 10ετής πορεία του Facebook έχει αποδώσει στον Zuckerberg περιουσία αξίας 25,3 δις δολαρίων, όταν η αντίστοιχη για τον μέσο 30χρονο άνδρα είναι μόλις 8.525 δολάρια. Το αξιοσημείωτο είναι πως ενώ ο Zuckerberg κατάφερε να τελειώσει το σχολείο, δεν τελείωσε ποτέ τις πανεπιστημιακές σπουδές του, σε αντίθεση με τον μέσο 30χρονο άνδρα.

Το ξέρουμε ότι ο Zuckerberg είναι εξαίρεση και είναι ένας από τους λίγους οι οποίοι καταφέρνουν κάτι τόσο μεγάλο όσο το Facebook. Δείτε στη συνέχεια το Infographic που ακολουθεί για τη σύγκριση ανάμεσα στον Mark Zuckerberg και τον μέσο 30χρονο άνδρα.

(Κάντε κλικ στην εικόνα και ξανά κλικ στη νέα καρτέλα για μεγέθυνση)

Mark Zuckerberg vs the average 30 year old male

Πηγή: Mashable

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑