Το Facebook μπορεί να γίνει πολύ καλύτερο με το Social Fixer

Ημ/νία: 20 Απριλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Facebook αλλάζει συνεχώς εμφάνιση και προσθέτει ή αφαιρεί λειτουργίες ανάλογα με τις αποφάσεις των ανωτέρων του, δηλαδή του Mark Zuckerberg και της παρέας του. Τι θα λέγατε αν υπήρχε ένα εργαλείο το οποίο θα σας επέτρεπε να μπορείτε να τροποποιείτε το Facebook περιβάλλον ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, βελτιώνοντας την όλη εμπειρία σας στο δημοφιλέστερο Κοινωνικό Δίκτυο;

Υπάρχει αγαπητοί αναγνώστες και ονομάζεται Social Fixer. Πρόκειται για μία επέκταση, ή αλλιώς ένα πρόσθετο, αναλόγως από ποιου browser τη σκοπιά το δείτε. Το Social Fixer μπορεί να εγκατασταθεί σε αρκετούς browsers και συγκεκριμένα στους Firefox, Chrome, Safari και Opera.

social fixer for facebook

Αφού ανοίξετε τον browser που χρησιμοποιείτε, εγκαταστήσετε το Social Fixer και επισκεφθείτε το Facebook, ένα πλαίσιο με βήματα θα σας εμφανιστεί για να κάνετε τις πρώτες ρυθμίσεις. Στη συνέχεια, θα δείτε ένα νέο εικονίδιο στο πάνω δεξί μέρος του Facebook, όπως δείχνει και η παραπάνω εικόνα, το οποίο σας επιτρέπει να ανοίξετε το πλαίσιο με όλες τις ρυθμίσεις (επιλογή: Edit Social Fixer Options).

social fixer for facebook

Όπως μπορείτε να δείτε, οι επιλογές για να τροποποιήσετε το Facebook περιβάλλον είναι αναρίθμητες. Ενδεικτικά, κάποιες σημαντικές επιλογές είναι η επιλογή θεμάτων για αλλαγή του μπλε χρώματος του Facebook, η αναφορά διαβασμένων και αδιάβαστων δημοσιεύσεων στην αρχική σελίδα, η προβολή φωτογραφιών σε πλήρες μέγεθος με το πέρασμα του ποντικιού πάνω από αυτές, η απόκρυψη διαφόρων πλαισίων που δεν επιθυμείτε να βλέπετε, καθώς και άλλες πολλές.

Μία δοκιμή ίσως σας πείσει και δεν απεγκαταστήσετε ποτέ το Social Fixer από τον υπολογιστή σας. Διαφορετικά, οποιεσδήποτε αλλαγές και να κάνετε, με την αφαίρεση του Social Fixer από τον browser που χρησιμοποιείτε το Facebook επανέρχεται στην κανονική του εμφάνιση. 😉

Πηγή: Digital Life

Ετικέτες: , , , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑