Pinterest | Προσθέτει φίλτρα αναζήτησης για συνταγές μαγειρικής!

Ημ/νία: 22 Ιανουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Στο Pinterest είναι γνωστό πως οι περισσότερες εικόνες έχουν να κάνουν είτε με γάμους, είτε με φαγητά, συνταγές μαγειρικής κλπ. Ανακοινώνοντας τα rich pins, ή αλλιώς τα pins με περισσότερες λεπτομέρειες, είδαμε αρκετά pins με συνταγές μαγειρικής να κάνουν την εμφάνιση τους και το Pinterest αποφάσισε τώρα να προσθέσει φίλτρα αναζήτησης ειδικά γι’αυτές.

pinterest recipes search

Οι χρήστες μπορούν πλέον να πραγματοποιούν αναζήτηση με ονόματα φαγητών ή υλικά μαγειρικής και να επιλέγουν ένα από τα φίλτρα αναζήτησης για αναζήτηση νέων συνταγών μαγειρικής. Τα φίλτρα εμφανίζονται μονάχα όταν ο χρήστης αναζητεί όρους σχετικά με τη μαγειρική και όχι οποιουσδήποτε όρους. Επίσης, τα φίλτρα αναζήτησης περιέχουν μεταξύ των άλλων επιλογές για χορτοφάγους (Vegetarian), για συνταγές χωρίς γλουτένη (Gluten free), ακόμη και για γλυκά (Indulge me).

Τα pins τα οποία εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης περιέχουν πληροφορίες όπως τα υλικά και τις πρώτες ύλες που απαιτούνται για τη συνταγή, το χρόνο προετοιμασίας της συνταγής και φυσικά την εικόνα του φαγητού μετά το τέλος της συνταγής!

Αν κάποιος food blogger χρησιμοποιεί το Pinterest και θέλει να μετατρέψει τα pins του σε rich pins συνταγών, τότε μπορεί να δει τη συγκεκριμένη σελίδα.

Πηγή: Pinterest Blog

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑