Facebook | Μάθε τις καλύτερες στιγμές των φίλων σου για το 2013

Ημ/νία: 21 Δεκεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Στη φετινή του ανασκόπηση, το Facebook έδωσε τη δυνατότητα στους χρήστες του να δημιουργήσουν μία σελίδα με τις 20 καλύτερες στιγμές τους μέσα στο 2013. Αυτό που ίσως πολλοί να μην παρατήρησαν αν επισκέφτηκαν τη σελίδα αυτή, είναι πως το Facebook δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δουν τις καλύτερες στιγμές των φίλων τους.

facebook friends year in review

Ο κάθε χρήστης, το πιο πιθανό είναι να έχει εκατοντάδες φίλους, γι’αυτό και το Facebook επιλέγει εκείνους με τους οποίους ο χρήστης αλληλεπιδρά περισσότερο, ίσως μέσω του chat. Στη συνέχεια, δημιουργεί μία σελίδα με τις πιο δημοφιλείς δημοσιεύσεις των Facebook φίλων του χρήστη, αυτές δηλαδή που έχουν τα περισσότερα likes, σχόλια και κοινοποιήσεις.

Είναι, λοιπόν, μία καλή ευκαιρία να θυμηθούμε διάφορες δημοσιεύσεις των φίλων μας μέσα στο 2013. Τέλος, μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά και στα Best of 2013 των Social Media.

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑