Twitter | Ετοιμάζει λειτουργία επεξεργασίας των tweets;

Ημ/νία: 18 Δεκεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Φήμες θέλουν το Twitter να ετοιμάζει λειτουργία για επεξεργασία των tweets. Να θυμίσουμε πως ήδη τα Facebook και Google+ χρησιμοποιούν αντίστοιχες λειτουργίες για επεξεργασία των δημοσιεύσεων, μόνο που στην περίπτωση του Twitter υπάρχουν κάποιες διευκρινίσεις.

twitter edit tweets rumor

Αρχικά, σύμφωνα πάντα με τις φήμες, θα υπάρχει χρονικό όριο από τη στιγμή της δημοσίευσης του tweet, μέσα στο οποίο οι χρήστες θα μπορούν να επεξεργαστούν το tweet. Μετά το χρονικό όριο οι αλλαγές δε θα είναι εφικτές. Επίσης, θα υπάρχει δυνατότητα για μία επεξεργασία ανά tweet και ίσως να μην είναι δυνατή η επεξεργασία ολόκληρου του περιεχομένου του tweet, αλλά μέρους αυτού.

Ένας ειδικά διαμορφωμένος αλγόριθμος του Twitter θα αναλαμβάνει να ελέγχει την επεξεργασία των tweets, ώστε να εντοπίζει αν αλλάζει το νόημα του tweet μετά την επεξεργασία, κάτι το οποίο δε θα επιτρέπεται. Κι αυτό, γιατί μετά την πετυχημένη επεξεργασία, το νέο περιεχόμενο του tweet θα ενημερώνεται αμέσως και σε όλα τα retweets τα οποία έχουν κάνει οι χρήστες, οι οποίοι φυσικά δε θα ήθελαν να αλλάξει τελείως το νόημα του tweet το οποίο θέλησαν να διαμοιράσουν.

Το πιο δύσκολο κομμάτι τεχνικά για το Twitter στη λειτουργία της επεξεργασίας των tweets, είναι ο αλγόριθμος ο οποίος θα ελέγχει τις αλλαγές, ο οποίος αν επιβεβαιωθούν οι φήμες θα χρειαστεί να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο τέλειος. Μένει να δούμε ο χρόνος τι θα φέρει, πάντως η λειτουργία της επεξεργασίας είναι απαραίτητη.

Πηγή: AllTwitter

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑