YouTube | Το live streaming διαθέσιμο για όλα τα κανάλια

Ημ/νία: 14 Δεκεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το YouTube αποφάσισε να διαθέσει τη λειτουργία Live Streaming σε όλα τα κανάλια τα οποία έχουν πιστοποιήσει το λογαριασμό τους, δηλαδή είναι verified, και βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Οι χρήστες μπορούν να πιστοποιήσουν τους λογαριασμούς τους και να δουν αν το κανάλι τους βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μέσω των ρυθμίσεων.

youtube live streaming

Αν, λοιπόν, ένας λογαριασμός πληροί τις προηγούμενες προϋποθέσεις, τότε μέσα στις επόμενες εβδομάδες η λειτουργία του Live Streaming θα γίνει διαθέσιμη στη σελίδα με τις λειτουργίες του YouTube και στη σελίδα του Video Manager ως επιλογή «Live Events».

Τέλος, τα κανάλια μπορούν να κάνουν χρήση της λειτουργίας Google+ Hangout on Air μέσω του Live Events Manager, η οποία αν και θεωρείται live streaming, διαχωρίζεται από την προηγούμενη λειτουργία ως προς το ότι κάνει χρήση του Google+ και μπορεί να συμμετέχουν και άλλοι χρήστες με χρήση webcam.

Πηγή: YouTube Creator Blog

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑