Instagram Direct | Αποστολή εικόνων και βίντεο με προσωπικά μηνύματα [βίντεο]

Ημ/νία: 12 Δεκεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Βλέποντας από το Snapchat πως τα προσωπικά μηνύματα έχουν πέραση στους χρήστες και θέλοντας να το ανταγωνιστεί, το Instagram παρουσίασε μία νέα λειτουργία: Το Instagram Direct. Έως και σήμερα, οι χρήστες είχαν τη δυνατότητα να διαμοιράσουν περιεχόμενο σε όλους ή μονάχα σε όσους τους ακολουθούν. Με τη λειτουργία Direct, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να στείλουν προσωπικά μηνύματα με εικόνες και βίντεο σε έως και 15 χρήστες, είτε τους ακολουθούν είτε όχι.

Instagram Direct

Τα updates για Android και για iOS είναι ήδη διαθέσιμα και όσοι χρήστες τα εγκαταστήσουν θα δουν το εικονίδιο του Direct στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης τους. Μέσω του Direct μπορούν να διαχειρίζονται τα προσωπικά μηνύματα τους, καθώς και να δημιουργούν νέα. Διαφορετικά, μπορούν αφού φτάσουν στο στάδιο της κοινοποίησης μιας φωτογραφίας ή ενός βίντεο, να επιλέξουν αντί για κοινοποίηση την επιλογή Direct και να στείλουν το αρχείο ως προσωπικό μήνυμα.

Instagram Direct

Η αποστολή ενός προσωπικού μηνύματος στο Instagram μπορεί να πραγματοποιηθεί προς όλους τους χρήστες. Αν ο χρήστης στείλει ένα προσωπικό μήνυμα σε ένα χρήστη ο οποίος τον ακολουθεί, τότε ο χρήστης θα δει κανονικά το μήνυμα. Στην περίπτωση που ο χρήστης στείλει ένα προσωπικό μήνυμα σε κάποιον χρήστη ο οποίος δεν τον ακολουθεί, ο άλλος χρήστης θα πρέπει να αποδεχτεί το αίτημα για να προβάλει το περιεχόμενο του μηνύματος.

Instagram Direct

Τονίζεται πως αν κάποιος χρήστης στείλει ένα προσωπικό μήνυμα και μετά το διαγράψει, τότε τόσο ο ίδιος όσο και οι παραλήπτες δε θα είναι ικανοί να το προβάλουν.

Πηγή: Instagram Blog

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑