Οι χρήστες Κοινωνικών Δικτύων αναμένεται να φτάσουν τους 2,33 δις έως το 2017

Ημ/νία: 22 Νοεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Σύμφωνα με το eMarketer, μέσα στο 2013 οι Social Network χρήστες αναμένεται να φτάσουν τους 1,61 δις παγκοσμίως, έχοντας αύξηση της τάξης του 14,7% σε σχέση με το 2012 και τους 1,41 δις χρήστες. Όσο περνούν τα χρόνια, τα Κοινωνικά Δίκτυα αναμένεται να μεγαλώνουν συνεχώς με μικρότερο ρυθμό ανάπτυξης κάθε χρόνο, φτάνοντας το 2017 να έχουν 2,33 δις χρήστες.

social network users

Όσον αφορά τώρα τον αριθμό των χρηστών των Κοινωνικών Δικτύων σε σχέση με τον πληθυσμό της κάθε χώρας παγκοσμίως, αυτή τη στιγμή η Ολλανδία σημειώνει το μεγαλύτερο νούμερο, 63,5%, με τις Νορβηγία και Σουηδία να έρχονται δεύτερες και τρίτες αντίστοιχα. Έως το 2017, την πρωτιά αναμένεται να έχει πάρει η Νορβηγία, με δεύτερη την Ολλανδία.

social network users

Τέλος, όσον αφορά το Facebook συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο Κοινωνικό Δίκτυο, και το ρυθμό ανάπτυξης των χρηστών ανά χώρα αυτή τη στιγμή σε σχέση με το 2012, η Ρωσία έρχεται πρώτη με 57,8% και οι Ινδία και Βραζιλία έρχονται δεύτερες και τρίτες αντίστοιχα.

social network users

Πηγή: eMarketer

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑