Instagram | Ποιος τύπος φωτογραφιών κερδίζει τη μάχη του Like; [Infographic]

Ημ/νία: 18 Νοεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Με όλα εκείνα τα φίλτρα και τα εργαλεία που κυκλοφορούν σήμερα δωρεάν σε προγράμματα όπως το Instagram, η αλήθεια είναι πως λίγο ή πολύ όλοι έχουμε γίνει φωτογράφοι. Αυτό που ξεχωρίζει τον καθένα είναι το engagement το οποίο καταφέρνει να δημιουργήσει με τους υπόλοιπους χρήστες, είτε αυτό προέρχεται από σχόλιο είτε από ένα Like.

Μέχρι στιγμής, λογικά θα τραβάς τυχαίες φωτογραφίες, χωρίς να σε ενδιαφέρουν και πολλά πολλά όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της φωτογραφίες σου. Μάθε όμως, πως μέσα από έρευνα της πλατφόρμας Marketing και Analytics με ονομασία Curalate, διαπιστώθηκε πως κάποιοι τύποι φωτογραφιών έχουν περισσότερες πιθανότητες να δεχτούν Like.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε περισσότερες από 8.000.000 Instagram φωτογραφίες, μελετώντας προσεκτικά πάνω από 30 διαφορετικά χαρακτηριστικά φωτογραφιών. Τα τελικά αποτελέσματα θα τα βρεις στο Infographic που ακολουθεί.

(Κάνε κλικ στο Infographic και στη νέα καρτέλα ξανά κλικ σε αυτό για μεγέθυνση)

instagram photos for like infographic

Πηγή: Pin

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑