Facebook και Sony συνεργάστηκαν με το PS4 να αποκτά social λειτουργίες

Ημ/νία: 16 Νοεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Τα πάντα είναι social απ’ότι φαίνεται, το ίδιο και το PS4 το οποίο έχει ενσωματώσει για τα καλά το Facebook στις λειτουργίες του και το αξιοποιεί με το δικό του τρόπο. Οι gamers μπορούν να κάνουν login με το FB προφίλ τους και να χρησιμοποιήσουν το όνομα τους, τη φωτογραφία προφίλ τους και να βρουν φίλους οι οποίοι επίσης παίζουν παιχνίδια στο PS4.

playstation 4 share button

Όσοι καταφέρατε να αποκτήσετε νωρίς κάποιο Playstation 4, όπως έκανε το GamesLife.gr, θα παρατηρήσατε πως το τηλεχειριστήριο της κονσόλας φέρει στο αριστερό μέρος της ένα πλήκτρο Share. Μέσω του πλήκτρου αυτού, ο χρήστης μπορεί να τραβήξει κάποια εικόνα ή βίντεο την ώρα που παίζει ένα παιχνίδι και να το μοιράσει στο Facebook προφίλ του. Συγκεκριμένα για το βίντεο, τη στιγμή που ο gamer πατάει το πλήκτρο Share, υπάρχουν αποθηκευμένα τα τελευταία 15 λεπτά του gameplay για επιλογή. Τέλος, είναι διαθέσιμη και λειτουργία για live streaming.

ps4 and facebook integration

ps4 and facebook integration

ps4 and facebook integration

Πηγές: IGN, The Next Web

Ετικέτες: , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑