Σεμινάρια για δημιουργία mobile εφαρμογών και Google AdWords από το NewSchool.Athens

Ημ/νία: 9 Νοεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το NewSchool.Athens διοργανώνει δύο αρκετά ενδιαφέροντα τεχνολογικά σεμινάρια, ένα πάνω στον τομέα του software development και ένα πάνω στον τομέα της ψηφιακής επικοινωνίας.

newschool.athens developing mobile apps

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο αφορά τη δημιουργία mobile εφαρμογών για το λειτουργικό iOS και εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Νίκος Δαμηλάκης, συνιδρυτής του Taxibeat και Senior iOS Developer. Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 4 εβδομάδες, ξεκινώντας 13 Νοεμβρίου έως και 13 Δεκεμβρίου, κάθε Τρίτη 19.00-22.00 και κάθε Πέμπτη 19.00-22.00. Η τιμή ανέρχεται σε 650 ευρώ για εταιρική συμμετοχή, σε 450 ευρώ για ατομική συμμετοχή και σε 250 ευρώ για ειδικές κατηγορίες (φοιτητές/άνεργοι).

adwords seminar

Το δεύτερο σεμινάριο αφορά το Google Adwords και οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να δημιουργούν σωστές διαφημιστικές καμπάνιες και προετοιμάζονται για την εξέταση Google Adwords Individual Qualification. Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Γεράσιμος Νικολόπουλος, Digital Strategist στην εταιρεία Growth, και Ηead of Digital στο ΤedXAcademy. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τις μέρες Σάββατο 30 Νοεμβρίου και Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, τις ώρες 10.00-14.00. Η τιμή ανέρχεται σε 250 ευρώ για εταιρική συμμετοχή, σε 180 ευρώ για ατομική συμμετοχή και σε 120 ευρώ για ειδικές κατηγορίες (φοιτητές/άνεργοι).

Τέλος, το NewSchool.Athens Scholarship Fund θα διαθέσει υποτροφίες κατόπιν αιτήσεως σε περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑