Twitter: Με το «See it», ένα tweet μπορεί να αλλάξει το κανάλι της τηλεόρασης

Ημ/νία: 9 Οκτωβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Φαίνεται πως στην Αμερική οι τηλεθεατές είναι συνεχώς με ένα smartphone ή tablet στο χέρι και tweet-άρουν την ώρα που παρακολουθούν το αγαπημένο τους τηλεοπτικό show ή σειρά. Δεν εξηγούνται αλλιώς οι διάφορες συνεργασίες του Twitter με φόντο την τηλεόραση, με την πιο πρόσφατη να είναι με τον πάροχο Comcast, στον οποίο ανήκει η NBCUniversal.

twitter how does see it work

Οι κάτοχοι του πακέτου Xfinity TV στην Αμερική, θα μπορούν σύντομα μέσα από ένα tweet να αλλάξουν το κανάλι της τηλεόρασης τους ή να ξεκινήσουν να εγγράφουν σε βίντεο ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα ή να αγοράσουν τηλεοπτικό περιεχόμενο (video on demand) ή ακόμη και να δουν τηλεόραση μέσα από την κινητή συσκευή τους. Η λειτουργία η οποία θα επιτρέπει τα προηγούμενα ονομάζεται «See it» και θα κάνει την εμφάνιση της μέσα στο Νοέμβριο.

Αρχικά, το Twitter θα δοκιμάσει τη νέα αυτή λειτουργία με τον πάροχο Comcast, στη συνέχεια όμως θα τη διαθέσει και σε περισσότερους τηλεοπτικούς παρόχους, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους τηλεθεατές και παράλληλα Twitter χρήστες να αποκτήσουν το online απομακρυσμένο τηλεχειριστήριο τηλεόρασης.

Πηγές: Twitter Blog, Comcast

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑