YouTube: Νέα λειτουργία Top Fans στα κανάλια με πάνω από 5.000 subscribers

Ημ/νία: 21 Σεπτεμβρίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το YouTube θέλει να βοηθήσει τα κανάλια να βρουν τους μεγαλύτερους θαυμαστές τους, γι’αυτό και μία νέα λειτουργία με ονομασία Top Fans βγαίνει από τη δοκιμαστική φάση και διατίθεται σε όλα τα κανάλια με πάνω από 5.000 συνδρομητές (subscribers).

youtube top fans

Τα κανάλια αυτά μπορούν να επισκεφτούν τη συγκεκριμένη σελίδα και να δουν τους χρήστες εκείνους οι οποίοι αλληλεπιδρούν περισσότερο με αυτά. Τα δεδομένα ανανεώνονται καθημερινά και δείχνουν ταξινομημένα αποτελέσματα, όπως για παράδειγμα τους χρήστες με το περισσότερο engagement (σχόλια, likes κλπ) ή τους περισσότερους subscribers κλπ. Όσα κανάλια έχουν συνδεθεί με το Google+, θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν σε κύκλο (λειτουργία του Google+) όσους χρήστες διαθέτουν λογαριασμό Google+.

Υπάρχει επίσης μία επιλογή με ονομασία Insights, στην οποία τα κανάλια μπορούν να δημιουργήσουν έναν κύκλο στο Google+ με όλους τους Top Fans τους, έτσι ώστε να μπορούν να παρακολουθούν πιο άμεσα τις αντιδράσεις αυτών, είτε με τα ίδια τα κανάλια είτε με άλλα κανάλια. Το YouTube αναλαμβάνει δράση και παροτρύνει τους χρήστες μετά την προβολή ενός βίντεο να ακολουθήσουν το κανάλι στη Google+ σελίδα του.

Πηγή: YouTube Creator Blog

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑