Twitter: Νέα λειτουργία ξεχωρίζει τις συνομιλίες

Ημ/νία: 30 Αυγούστου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Κοιτάζοντας την Αρχική Σελίδα του Twitter, ίσως παρατηρούσες κάποιες φορές πως μερικοί από τους χρήστες που ακολουθείς είχαν ανοίξει συζήτηση, απαντώντας ο ένας στον άλλον. Από εδώ και στο εξής, τέτοιου είδους συζητήσεις είναι πολύ εύκολο να τις διακρίνεις, αφού το Twitter ενώνει τους χρήστες οι οποίοι κάνουν διάλογο με μία μπλε γραμμή. Επίσης, τις τοποθετεί με χρονολογική σειρά για πιο εύκολη ανάγνωση και προβάλει έως τρία tweets γύρω από τη συζήτηση, με το χρήστη να κλικάρει ένα από αυτά για να δει όλη τη συζήτηση.


Η νέα αυτή λειτουργία είναι διαθέσιμη τόσο στη web έκδοση του Twitter, όσο και στις εφαρμογές για iOS και Android. Οι χρήστες πάντως εμφανίζονται κάπως μπερδεμένοι, με τους μισούς να υποστηρίζουν τη νέα λειτουργία και τους άλλους μισούς να γκρινιάζουν.

Εκτός από τις συζητήσεις, το Twitter έδωσε τη δυνατότητα για αναφορά ενός tweet στη web έκδοση και στην εφαρμογή του για Android. Η iOS εφαρμογή έχει ήδη ενεργοποιημένη την επιλογή αυτή. Τέλος, το μέγεθος της εφαρμογής για Android μειώθηκε σημαντικά, έτσι ώστε συσκευές με λίγη εσωτερική μνήμη να μπορούν να την εγκαθιστούν και να τη χρησιμοποιούν.

Πηγή: Twitter Blog

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑