Πώς το Instagram βοήθησε στην εύρεση χαμένου τηλεφώνου

Ημ/νία: 26 Αυγούστου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η Kimchi Ho έκανε ποδήλατο, όταν συνειδητοποίησε πως φτάνοντας σπίτι έλειπε από το ποδήλατο η συσκευή του κινητού της τηλεφώνου. Κάποιος άλλος το είχε τοποθετήσει εκεί, με την ίδια να μην έχει ιδέα, νομίζοντας πως η συσκευή βρίσκεται στο σπίτι. Ευτυχώς για εκείνη, το Instagram, κάποια παιδιά και η αδερφή της, βοήθησαν στην εύρεση της χαμένης συσκευής με έναν πολύ όμορφο τρόπο.

instagram lost phone

Αρχικά, τη χαμένη συσκευή βρήκαν κάποια παιδιά τα οποία έκαναν skateboard σε ένα πάρκο. Θα μπορούσαν να το είχαν κρατήσει ή να το πουλούσαν, όμως εκείνα σκέφτηκαν αμέσως κάτι πολύ έξυπνο. Χρησιμοποίησαν τη συσκευή και συγκεκριμένα την εφαρμογή του Instagram, δημιουργώντας ένα βίντεο με θέμα ότι οι ίδιοι βρήκαν τη συγκεκριμένη συσκευή και θα ήθελαν να την παραδώσουν στον ιδιοκτήτη της. Η αδερφή της Kimchi Ho είδε το συγκεκριμένο βίντεο και αμέσως επικοινώνησε με τα. παιδιά και η συσκευή παραδόθηκε.

Τέλος καλό λοιπόν για όλους. Δείτε και το βίντεο που δημιούργησαν τα παιδιά στη συνέχεια.


Πηγή: Gawker

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑