Twitter: Προσθέτει σχετικούς συνδέσμους σε δημοφιλή tweets

Ημ/νία: 21 Αυγούστου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Twitter χρησιμοποιείται συνεχώς ως πηγή πληροφόρησης, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι ανακοινώνουν νέα μέσω tweets. Θα έχεις συναντήσει sites τα οποία ενσωματώνουν tweets στα άρθρα τους για να ενισχύσουν ή να αποδείξουν την εγκυρότητα της είδησης. Από εδώ και στο εξής, τα δημοφιλή tweets αποκτούν μία νέα λειτουργία με ονομασία «Related headlines», η οποία δείχνει την ιστορία πίσω από το tweet.

twitter related headlines for popular tweets

Ίσως ένα δημοφιλές tweet από μόνο του να μη σου λέει και πολλά. Η νέα λειτουργία με τις σχετικές επικεφαλίδες είναι εδώ για να σε ενημερώσει, έτσι ώστε να καταλάβεις περισσότερα. Έχοντας αναγνωρίσει σε ποια sites έχει ενσωματωθεί το συγκεκριμένο tweet, το Twitter θα σου κοινοποιεί τους τίτλους των άρθρων και θα έχεις τη δυνατότητα να διαβάσεις περισσότερα.

Προσοχή, η λειτουργία Related headlines είναι διαθέσιμη μονάχα μέσω του συνδέσμου του οποίου οδηγεί σε συγκεκριμένο tweet και στις λεπτομέρειες αυτού. Όχι σε κάποιο site το οποίο έχει ενσωματώσει το tweet, αλλά μέσα από το Twitter.

Πηγή: Twitter Blog

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑