YouTube: Η εφαρμογή για Windows Phone «πάει κι έρχεται»!

Ημ/νία: 16 Αυγούστου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Οι Google και Microsoft δε μπορούν να συνεννοηθούν όπως φαίνεται, με τους χρήστες των Windows Phone συσκευών να είναι αυτοί που πληρώνουν την ασυνεννοησία αυτή. Το σήριαλ με την εφαρμογή του YouTube για Windows Phone καλά κρατεί, αφού η εφαρμογή συνεχώς «πάει κι έρχεται», εκνευρίζοντας τους χρήστες οι οποίοι την περιμένουν με ανυπομονησία.

youtube windows phone app

Παλαιότερα, η Microsoft είχε κυκλοφορήσει τη YouTube εφαρμογή για Windows Phone, με τη Google να έχει κάνει αίτημα για απόσυρση της, λόγω του ότι δεν υποστήριζε διαφημίσεις. Τελικώς, η εφαρμογή αποσύρθηκε, ώσπου την Τρίτη 13/08 έκανε και πάλι την εμφάνιση της. Η Google όμως έβαλε και πάλι το χεράκι της, αποσύροντας εκ νέου την εφαρμογή, αυτή τη φορά αναφέροντας ότι η Microsoft δεν έχει ανανεώσει το browser της, έτσι ώστε οι χρήστες να απολαύσουν την πλήρη εμπειρία χρήσης του YouTube μέσω της εφαρμογής του και ότι ανέβασε πάλι τη γνωστή YouTube εφαρμογή η οποία παραβιάζει τους όρους χρήσης της Google.

Google και Microsoft φαίνεται πως συνεργάζονται ξανά για να υπάρξει τελική λύση για τους χρήστες συσκευών Windows Phone. Τα σχόλια πάντως στο App Store της Microsoft μόνο κολακευτικά δεν είναι…

Πηγή: Mashable

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑