Μα που είναι πια η Android συσκευή μου; To Android Device Manager σου δίνει… το στίγμα του!

Ημ/νία: 7 Αυγούστου 2013 | by SMLifeGR

0

google android device managerΣίγουρα είναι αμέτρητες οι φορές που έψαχνες το Android tablet σου ανάμεσα στα μαξιλάρια του καναπέ, κάτω από τα μαξιλάρια του κρεβατιού σου ή ακόμη και μέσα σε μια από τις τσάντες σου.

Επίσης, σίγουρα στις εξόδους ήταν αρκετές οι φορές που αφού πλήρωσες το λογαριασμό σου και σηκώθηκες να κατευθυνθείς προς την έξοδο, θυμήθηκες πως ξέχασες το κινητό σου και γύρισες πίσω ωσάν το Usain Bolt για να μην σε προλάβει κάποιος άλλος επιτήδειος με όχι και τόσο καλούς σκοπούς. Τώρα μπορείς να χαλαρώσεις! Γιατί; Επειδή έρχεται, έστω και καθυστερημένα σε σύγκριση με την Apple,το Android Device Manager της Google και σίγουρα θα σε γλιτώσει από πολλούς πονοκεφάλους ειδικά τώρα που βρίσκεσαι εν όψει των καλοκαιρινών σου διακοπών.

 Αν είσαι κάτοχος λοιπόν μιας Android συσκευής κάνε λίγη ακόμα υπομονή μέχρι το τέλος του μήνα, όπου η Google θα λανσάρει το Android Device Manager.

Η εν λόγω εφαρμογή σου δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσεις το Android κινητό σου μέσω κουδουνίσματος, το οποίο μπορεί μάλιστα να θέσει στη μέγιστη δυνατή ένταση ακόμη και αν εσύ είχες την ένταση στο αθόρυβο.

google android device manager2

Σε περίπτωση που το tablet σου ή το κινητό σου έχει χαθεί, μπορείς να το εντοπίσεις μέσω του χάρτη, όπου θα βλέπεις το στίγμα του. Πέρα από αυτό, σε περίπτωση που η συσκευή σου βρεθεί σε ξένα χέρια και μάθουν και άλλοι τι έκανες πέρυσι το καλοκαίρι (!), η εφαρμογή σου δίνει τη δυνατότητα να διαγράψεις όλα τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αυτήν.

Πρόσβαση στην εφαρμογή έχουν όσοι είναι ιδιοκτήτες Android συσκευών με λειτουργικό σύστημα μεταγενέστερο του 2.2 και εφόσον έχουν έναν Google λογαριασμό.

Εν αναμονή λοιπόν της έλευσης του Android Device Manager στο Google Store.

Πηγή: Android Official Blog

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.



Πήγαινε με πάνω ↑