YouTube: Τώρα γνωρίζεις από ποια καρτέλα προέρχεται ο θόρυβος!

Ημ/νία: 5 Αυγούστου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Όταν ανοίγεις ένα σύνδεσμο με βίντεο του YouTube, αυτό αυτόματα ξεκινά την αναπαραγωγή. Όταν ανοίγεις πολλούς συνδέσμους, τότε δημιουργείται πρόβλημα, καθώς δε γνωρίζεις ποια καρτέλα του browser (περιηγητή διαδικτύου) είναι εκείνη με το βίντεο το οποίο βρίσκεται σε αναπαραγωγή, ψάχνοντας έτσι μία μία τις καρτέλες για να το βρεις και να το σταματήσεις, αν αυτό επιθυμείς.

youtube play icon at browser tabs

Το YouTube εντόπισε το πρόβλημα και κυκλοφόρησε τη λύση του. Ένα εικονίδιο, αυτό της ένδειξης «play» (βλ. εικόνα), προστίθεται κάθε φορά σε μία καρτέλα στην οποία πραγματοποιείται αναπαραγωγή ενός βίντεο. Με την παύση του βίντεο, το εικονίδιο εξαφανίζεται και με την αναπαραγωγή ξανά εμφανίζεται. Με τον τρόπο αυτό, οι χρήστες θα μπορούν εύκολα να εντοπίζουν το βίντεο εκείνο με τον «θόρυβο», όταν υπάρχουν πολλές καρτέλες ανοικτές με βίντεο του YouTube.

Η προσθήκη του εικονιδίου έχει ενεργοποιηθεί για όλους και δε χρειάζεται να κάνεις κάτι επιπλέον εσύ. Δοκιμάστηκε και λειτουργεί σε browsers όπως Google Chrome, Mozilla Firefox και Internet Explorer. Λογικά και στους υπόλοιπους θα λειτουργεί κανονικά.

Πηγή: The Next Web

Ετικέτες:


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑