Ο 50 Cent παρ’ολίγον υπάλληλος του… Facebook!

Ημ/νία: 22 Ιουλίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Πίσω στο 2005, ο Eduardo Saverin, συνιδρυτής του Facebook και ταυτόχρονα Επικεφαλής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Υπεύθυνος Πωλήσεων, εγκατέλειψε την υπόλοιπη ομάδα. Τη θέση του ανέλαβε ο Kevin Colleran, τον οποίο ο Mark Zuckerberg, CEO του Facebook, έπρεπε να επισκεφθεί στη Νέα Υόρκη. Το μόνο που γνώριζε ο Mark για την εμφάνιση του Kevin ήταν η παρακάτω φωτογραφία.

50 cent facebook

Αμέσως ο Mark σκέφτηκε πως ο μελλοντικός εργαζόμενος του Facebook ήταν ο «σκληρός μαύρος τύπος», όπως ο ίδιος τον χαρακτήρισε, και όχι ο λευκός Ιρλανδός στα αριστερά της φωτογραφίας. Μόλις έγινε η συνάντηση, τότε ο CEO του Facebook κοίταξε λυπημένος τον Kevin Colleran και ο λόγος ήταν πως τόσο ο ίδιος, όσο και ο Sean Parker, ο πρώτος CEO του Facebook, πίστευαν πως στην ομάδα θα έμπαινε ένας Αμερικάνος Αφρικανικής καταγωγής.

Ναι, όπως θα το έχεις καταλάβει έως τώρα, στη φωτογραφία στο δεξί μέρος απεικονίζεται ο γνωστός ράπερ 50 Cent. Μόνο που τότε οι Zuckerberg και Parker δεν τον γνώριζαν. Το ωραίο της υπόθεσης είναι πως όταν μεγάλωσε το Facebook ο Parker ανέφερε το περιστατικό στον 50 Cent, του οποίου η αντίδραση ήταν η εξής: «Γαμώτο, έπρεπε να είχα δεχτεί τη θέση».

Πηγή: TechCrunch

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑