Instagram: Λειτουργία Cinema για τη 2η κάμερα και οριζόντια λήψη!

Ημ/νία: 10 Ιουλίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Η ομάδα του Instagram έδωσε τέλος σε δύο σημαντικές ελλείψεις της εφαρμογής για το iOS. Αρχικά, η λειτουργία Cinema η οποία είναι διαθέσιμη μονάχα για iOS, έγινε διαθέσιμη για χρήση μέσω και της μπροστινής κάμερας. Αυτό σημαίνει πως οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να τραβούν πιο επαγγελματικό και σταθερό βίντεο του προσώπου τους.

instagram landscape

Δεύτερη σημαντική ενημέρωση αποτελεί η δυνατότητα για οριζόντια (landscape) λήψη φωτογραφιών και βίντεο. Πολλοί χρήστες επιθυμούσαν να κρατούν την iOS συσκευή τους οριζόντια και όχι κάθετα, κάτι το οποίο δεν ήταν εφικτό, όμως τώρα είναι.

Τέλος, έγιναν επίσης και κάποιες διορθώσεις διαφόρων σφαλμάτων (bugs), τα οποία έκαναν την εφαρμογή να δυσλειτουργεί. Όπως φαίνεται, το Instagram δίνει βαρύτητα πρώτα στην iOS εφαρμογή και ύστερα στην Android εφαρμογή, στην οποία αναμένουμε σύντομα να δούμε τις παραπάνω λειτουργίες.

Πηγή: The Next Web

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑