Γνωρίστε το reddit live, τη νέα λειτουργία για ζωντανή κάλυψη γεγονότων

Ημ/νία: 25 Ιουλίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Reddit είναι ένα κοινωνικό μέσο δικτύωσης το οποίο φιλοξενεί διάφορες κατηγορίες, ονομαζόμενες ως subreddits, με την κοινότητα του να φέρνει στο φως συχνά πυκνά πολύ ενδιαφέροντα θέματα. Τα πάντα γίνονται στα subreddits, εκτός από τη νέα λειτουργία reddit live η οποία ανακοινώθηκε στο επίσημο blog του κοινωνικού μέσου και είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες.

reddit live

Το reddit live ξεκίνησε σε δοκιμαστική φάση το Φεβρουάριο και οι χρήστες το χρησιμοποίησαν επιτυχημένα σε γεγονότα όπως οι συγκρούσεις στην Ουκρανία ή το παιχνίδι Pokemon στο Twitch.

Στο reddit live γίνεται ζωντανή κάλυψη γεγονότων από τους χρήστες και τα οποιαδήποτε σχόλια εμφανίζονται στη σελίδα χωρίς ανανέωση (refresh), αυτόματα. Δεν υπάρχει όριο σχολίων σε κάθε live event, τα σχόλια μπορούν να περιέχουν εικόνες, βίντεο, συνδέσμους, tweets κλπ (με επικόλληση συνδέσμου), και τέλος τα live events έχουν σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να μπορούν να καταχωρηθούν στα subreddits τα οποία αναφέρονται.

Για σχολιασμό της νέας λειτουργίας έχει δημιουργηθεί το subreddit /r/live.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑