Άργησε, αλλά έκανε την εμφάνιση του το Facebook παγωτό!

Ημ/νία: 6 Σεπτεμβρίου 2013 | by Πέτρος Κηπουρόπουλος

0

Τι κι αν διανύουμε τις πρώτες μέρες του Φθινοπώρου; Κάποιοι τις θεωρούν ως συνέχεια του καλοκαιριού, μιας και ο καιρός ακόμη διατηρείται αρκετά ζεστός, προσφεύγοντας με την πρώτη ευκαιρία στις παραλίες και σε καλοκαιρινές λιχουδιές όπως παγωτά. Αλήθεια, το παγωτό με γεύση και επωνυμία Facebook το είδες;

facebook ice cream

Στην περιοχή Tisno της Κροατίας, στο παγωτατζίδικο Valentino, οι δύο ιδιοκτήτες αποφάσισαν να δημιουργήσουν το Facebook παγωτό. Πώς τους ήρθε η ιδέα; Από την ανιψιά ενός εκ των ιδιοκτητών, η οποία ήταν συνεχώς συνδεδεμένη στο Facebook, κάτι το οποίο έβαλε σε σκέψεις τους ιδιοκτήτες.

Τι είναι λοιπόν το Facebook παγωτό; Μία ανάμειξη μπλε σιροπιού και βανίλιας, με την ταμπέλα του παγωτού να φέρει το λογότυπο και την ονομασία του Facebook. Η γεύση του παγωτού φαίνεται πως δεν είναι τόσο ξεχωριστή, αφού θυμίζει τσιχλόφουσκα, όμως όλοι μπαίνουν στον πειρασμό να τη γευτούν στην τιμή του 1 ευρώ, μιας και όλοι γνωρίζουν το Κοινωνικό Δίκτυο και τους τραβά η επωνυμία.

Οι δύο ιδιοκτήτες δεν έχουν έρθει ποτέ σε επαφή με τα γραφεία του Facebook για χρήση της επωνυμίας, κάτι το οποίο θα έπρεπε να έχει γίνει, όμως είναι ανοικτοί σε οποιαδήποτε συνομιλία εφόσον υπάρξει.

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Ζει και αναπνέει για τα videogames. Ξεκινά να παίξει και μετά από «ένα τεταρτάκι» συνειδητοποιεί ότι έχουν περάσει τρεις ώρες. Προτιμά τα RPG, τα sports και τα action γενικώς, θα τον βρεις στάνταρ σε κάποιο social network.



Πήγαινε με πάνω ↑