KnowCrunch: Professional Diploma in Digital & Social Media στη Θεσσαλονίκη

Ημ/νία: 28 Αυγούστου 2018 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Για ακόμα μια χρονιά η KnowCrunch παρουσιάζει το πληρέστερο και πολυβραβευμένο επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ελλάδας σε Digital & Social Media. Το Professional Diploma in Digital & Social Media, που διαρκεί 136 ώρες, πρόκειται να ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου 2018 στην Θεσσαλονίκη, με εισηγητές τους καλύτερους και πιο έμπειρους επαγγελματίες της αγοράς, σε συνεργασία με το Deree – The American College of Greece.

Το Digital & Social Media Diploma, που έχει βραβευτεί επί σειρά ετών στα Social Media Awards του Social Media World, ως η καλύτερη εκπαίδευση στην Ελλάδα στο χώρο της Digital & Social Media επικοινωνίας, απευθύνεται σε φοιτητές, στελέχη, επιχειρηματίες και επαγγελματίες. Είναι το μοναδικό πρόγραμμα με εκπαιδευτικό επίπεδο EQF 5 που καλύπτει όλο το εύρος των καναλιών, των στρατηγικών και των εργαλείων στα digital & social media. To συγκεκριμένο course αναγνωρίζεται πλήρως από την ανταγωνιστική αγορά εργασίας, ενώ παράλληλα παραμένει κορυφαίο στις προτιμήσεις των εταιριών και των στελεχών της αγοράς. Όπως επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί, επιλέγεται από τα σημαντικότερα brands & agencies: 800 απόφοιτοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και πάνω από 150 εταιρείες & brands έχουν επιλέξει την KnowCrunch.

Το Digital & Social Media Diploma απευθύνεται σε όσους επαγγελματίες αναζητούν την εξέλιξη ή επιθυμούν να διευρύνουν το πελατολόγιό τους, σε στελέχη που επιθυμούν να αποκτήσουν μοναδικές γνώσεις, να ειδικευτούν και να ακολουθήσουν τις τάσεις της ψηφιακής εποχής, αλλά και σε φοιτητές που ψάχνουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση. Επιπλέον, ένα πανίσχυρο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα δίνεται σε όλους εκείνους που δεν εργάζονται, καθώς οι απόφοιτοι της KnowCrunch προτιμώνται από την αγορά και έχουν 80%-100% επαγγελματική απορρόφηση. Παράλληλα, η KnowCrunch αλλά και οι ίδιοι οι instructors των courses ασχολούνται με τον κάθε σπουδαστή προσωπικά, με στόχο την εξασφάλιση εργασίας ή πιθανών επαγγελματικών συνεργασιών.

Το σχεδιασμό του εκπαιδευτικού προγράμματος, επιμελείται ο Αποστόλης Αϊβαλής, διεθνής σύμβουλος επιχειρηματικής στρατηγικής, Managing Partner της aival.com και πρωτοπόρος σε θέματα Digital & Social Media Marketing στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Το πρόγραμμα βασίζεται σε διεθνείς πρακτικές, ακολουθεί όλες τις τελευταίες τάσεις της αγοράς, αφουγκράζεται τις εξελίξεις από την καρδιά της Αμερικής σε πραγματικό χρόνο, και ανανεώνεται σε καθημερινή βάση. Οι θεματικές ενότητες του προγράμματος είναι οι εξής:

§  Digital & Social Media Era

§  Web Sites

§  Search Engine Optimization

§  Social Media & Social Networks

§  Social Media Marketing & Management

§  Content Marketing

§  Mobile Marketing

§  E-mail Marketing

§  Digital & Social Media Advertising Campaigns

§  Digital & Social Media Analytics

§  Digital & Social Media Tactics & Methodologies

§  Digital & Social Media Strategy

H τιμή παρακολούθησης για τις έγκαιρες εγγραφές είναι 1.150€. Για τους ανέργους, φοιτητές, το alumni της KnowCrunch και ομάδες άνω των 2 ατόμων, η τιμή είναι 1.450€. Η κανονική τιμή του course είναι 1.750€.

Για να εξασφαλίσετε εγκαίρως τη συμμετοχή σας προτού εξαντληθούν οι θέσεις, επισκεφθείτε: https://goo.gl/JGHQ5Y

Η KNOWCRUNCH είναι ένας διεθνής οργανισμός που παρέχει υψηλού επιπέδου courses, certificates & diplomas. Εξειδικεύεται στο business & entrepreneurship, marketing & digital marketing, και τα soft skills.

Το Deree – The American College of Greece είναι το παλαιότερο και μεγαλύτερο ιδιωτικό αμερικανικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ευρώπη, αναγνωρισμένο από τη New England Association of Schools and Colleges (NEASC), με περισσότερους από 2.800 σπουδαστές από 54 χώρες και περισσότερους από 50.000 απόφοιτους που ζουν και εργάζονται σε όλο τον κόσμο.

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑