Βραβείο για το Professional Diploma των KnowCrunch και Deree

Ημ/νία: 22 Ιουνίου 2018 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Η KnowCrunch και το Deree – The American College of Greece, παρέλαβαν στις 21 Ιουνίου 2018, το βραβείο Best Social Media Learning Program για το Professional Diploma in Digital & Social Media στο πλαίσιο των Social Media Awards 2018 του 7ο Συνεδρίου e-Business & Social Media World.

Το συγκεκριμμένο συνέδριο, που διοργανώνεται από τη Smart Press, αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση στη χώρα μας στους κλάδους του e-Business, των Social Media και του Digital Marketing, κι έχει πλέον καθιερωθεί ως το ετήσιο σημείο συνάντησης της αγοράς.

Με αυτή την τιμητική διάκριση, το Professional Diploma in Digital & Social Media παραμένει το καλύτερο και πληρέστερο επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε Digital & Social Media για 3η χρονιά.

«Αυτό το βραβείο ανήκει στην μεγάλη και δυνατή κοινότητα των αποφοίτων μας. Αυτοί μας αγαπούν, είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές μας, αυτούς επιλέγουν τα brands & agencies, αυτοί είναι η δύναμη μας. Δημιουργούμε εξαιρετικούς επαγγελματίες και αυτοί μας ανταμείβουν συνεχώς. Μεγάλη τιμή.» αναφέρει ο Αποστόλης Αϊβαλής, Managing Partner της aival.com που έχει αναλάβει και το σχεδιασμό του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Το Professional Diploma in Digital & Social Media είναι το μοναδικό πρόγραμμα με εκπαιδευτικό επίπεδο EQF 5 που καλύπτει το σύνολο των απαιτήσεων ενός σύγχρονου επαγγελματία ή στελέχους επιχείρησης και παρουσιάζεται από έμπειρους εισηγητές και αναγνωρισμένους επαγγελματίες – στελέχη της αγοράς. Παραμένει δε στην κορυφή των προτιμήσεων των υποψηφίων σπουδαστών & των εταιριών της αγοράς, όπως επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί: 800 απόφοιτοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και πάνω από 150 εταιρείες & brands της αγοράς επιλέγουν την KnowCrunch.

Το επόμενο Digital & Social Media Diploma της Αθήνας θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου στις σύγχρονες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις του Deree (Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή, Αθήνα), ενώ το αντίστοιχο Digital & Social Media Diploma της Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (Οδός 25η Μαρτίου & Παραλία, Θεσσαλονίκη).

Η KNOWCRUNCH είναι ένας διεθνής οργανισμός που παρέχει υψηλού επιπέδου courses, certificates & diplomas. Εξειδικεύεται στο business & entrepreneurship, marketing & digital marketing, και τα soft skills.

Το Deree – The American College of Greece είναι το παλαιότερο και μεγαλύτερο ιδιωτικό αμερικανικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ευρώπη, αναγνωρισμένο από τη New England Association of Schools and Colleges (NEASC), με περισσότερους από 2.800 σπουδαστές από 54 χώρες και περισσότερους από 50.000 απόφοιτους που ζουν και εργάζονται σε όλο τον κόσμο.

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑