Η Deloitte διοργανώνει το δικό της Coding School στη Θεσσαλονίκη

Ημ/νία: 22 Ιουνίου 2018 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Η Deloitte Ελλάδος διοργανώνει το πρώτο ελληνικό Deloitte Coding School, διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων, τον ερχόμενο Οκτώβριο στη Θεσσαλονίκη για φοιτητές πληροφορικής και νέους προγραμματιστές. Στο τέλος της εκπαίδευσής τους, οι συμμετέχοντες θα έχουν εμπλουτίσει τις γνώσεις τους και θα έχουν αναπτύξει τις ικανότητές τους στο μέγιστο βαθμό, μέσα από τα έμπειρα στελέχη της Deloitte, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια μόνιμη θέση εργασίας στο νεοσύστατο Πρότυπο Κέντρο Τεχνογνωσίας της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, η Deloitte Ελλάδος αναζητεί νέους, φοιτητές και απόφοιτους σχολών πληροφορικής αλλά και νέους επαγγελματίες προγραμματιστές, με όρεξη και διάθεση για μάθηση, για να συμμετέχουν στο Coding School που διοργανώνει, με στόχο την ανάπτυξη των γνώσεων αλλά και των τεχνικών δεξιοτήτων τους. Η εταιρεία προσφέρει στους συμμετέχοντες, στο διάστημα των τεσσάρων εβδομάδων που θα διαρκέσει το πρόγραμμα, την ευκαιρία να εξελιχθούν προσωπικά αλλά και επαγγελματικά, κάνοντας το πρώτο και σημαντικότερο ίσως βήμα της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας. Μέσα από τις εμπειρίες, τις γνώσεις και την καθοδήγηση έμπειρων στελεχών της Deloitte θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα όρια τους και να αναπτυχθούν.

Οι συμμετέχοντες εκτός από κίνητρο και διάθεση για μάθηση, θα πρέπει να γνωρίζουν από δομές δεδομένων και κώδικα αλλά και να έχουν την ικανότητα να επιλύουν προβλήματα ανάπτυξης λογισμικού. Επιπλέον, βασική προϋπόθεση αποτελεί η ικανότητά τους να συνεργάζονται αρμονικά και να απολαμβάνουν την ομαδική εργασία, όντας παράλληλα ικανοί να λειτουργούν και να αποδίδουν αυτόνομα.

Οι ενδιαφερόμενοι για να μπορέσουν να δηλώσουν συμμετοχή στο Deloitte Coding School θα πρέπει να είναι απόφοιτοι ή να βρίσκονται στο τελευταίο έτος σχολών πληροφορικής ή αντίστοιχων τμημάτων, καθώς και να έχουν βασικό επίπεδο γνώσεων στις γλώσσες προγραμματισμού. Για τους υποψηφίους απαραίτητη θεωρείται η καλή προφορική και γραπτή γνώση Ελληνικών και Αγγλικών, ενώ θετικά θα προσμετρηθεί η γνώση Ιταλικών. Τέλος όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον ΑρθρογράφοΠήγαινε με πάνω ↑