Ελληνοαμερικανική Ένωση: δωρεάν σεμινάριο για το growth hacking marketing

Ημ/νία: 12 Ιανουαρίου 2018 | by SMLifeGR

0

Growth Hacking Marketing

Πώς θα πας τα marketing skills σου πολλά βήματα μπροστά!

Δευτέρα 15/1, 18.30-21.30 στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Δήλωσε συμμετοχή εδώ

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση «Growth Hacking Marketing», στις 15 Ιανουαρίου στην Ελληνοαμερικανική ενωση (Μασσαλίας 22 – Κολωνάκι – Αθήνα), ώρα 6.30 μ.μ.

Τι είναι το Growth Hacking; Το Growth Hacking είναι η νέα τάση στο digital marketing που εφαρμόζεται εδώ και καιρό από κορυφαίες εταιρείες της silicon valley (Facebook, Google, AirBnB, Dropbox). Προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση της αγοράς, του μάρκετινγκ, της ανάπτυξης και τοποθέτησης προϊόντων, με απόλυτο στόχο τα γρήγορα, γεωμετρικά αυξανόμενα και και μετρήσιμα αποτελέσματα – με στόχο το growth.

Στις 15 Ιανουαρίου, θα παρουσιάσουμε:

  • Τι είναι το Growth Hacking και γιατί το έχουν υιοθετήσει εταιρείες όπως Facebook, Google, Rbnb, Uber, Dropbox κ.α.
  • Ποια τα οφέλη για επαγγελματίες, επιχειρήσεις κάθε μεγέθους αλλά και ειδικά για startuppers
  • Τι γνώσεις χρειάζεσθε για να το εφαρμόσετε και πώς να τις αποκτήσετε
  • Παραδείγματα με case studies: πώς με ένα post στο LinkedIn πήραμε 100,000 views, πώς μπορείς να πάρεις εκατοντάδες signups και πωλήσεις μέσα από engineering as marketing και sideprojects
  • Γιατί οι επαγγελματίες με το συγκεκριμένο mindset και γνώσεις είναι σήμερα περιζήτητοι στην αγορά εργασίας (εντός και εκτός Ελλάδος)
  • Τι έμαθαν και κέρδισαν οι 20 πρώτοι Growth Hackers του Growth Hacking Academy vol.1 που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Νοέμβρη.

Παρουσιάζουν ο Θοδωρής Μουλός, Group CEO της GrowthRocks, το πρώτο Growth Hacking Marketing Agency στην Ελλάδα και της Viral-Loops και ο Σάββας Ζορτίκης, CEO του Viral Loops.

Σε ενδιαφέρει αν είσαι: επιχειρηματίας ή digital marketer με εμπειρία σε ψηφιακό marketing, πληροφορικάριος που θέλεις να ασχοληθείς με το ψηφιακό marketing,απόφοιτος εκπαιδευτικών προγραμμάτων Digital Marketing Certificates ή Diplomas, startuppers
H συμμετοχή είναι δωρεάν με υποχρεωτική (online) προεγγραφή – Δες περισσότερα και κάνε κράτηση εδώ.

Η παρουσίαση γίνεται στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 2ου Growth Hacking Academy που ξεκινά στις 23/1/2018.

Για περισσότερες πληροφορίες απλά κάλεσέ μας στο 210-3680911, 210-3680907, ή στείλε email στο training@hau.gr

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Άρθρα τα οποία προέρχονται από όλη την ομάδα του Social Media Life, όπως guest άρθρα, δελτία τύπου νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, κλπ.Πήγαινε με πάνω ↑