Tech Talent School: δωρεάν σεμινάρια για ψηφιακές δεξιότητες σε περισσότερες πόλεις της Ελλάδας

Ημ/νία: 27 Οκτωβρίου 2017 | by Δημήτρης Θωμαδάκης

0

Το Tech Talent School, το δωρεάν πρόγραμμα για ψηφιακές δεξιότητες, συνεχίζει δυναμικά τον Νοέμβριο, με μαθήματα που έχουν στόχο να φέρουν περισσότερους νέους και νέες πιο κοντά στο ψηφιακό μέλλον της εργασίας, ενώ επεκτείνεται σε δύο νέες πόλεις. Η Λάρισα και η Τήνος έρχονται να προστεθούν στα Ιωάννινα και την Αθήνα, ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν μαθήματα σε ακόμη περισσότερες πόλεις της Ελλάδας!

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με την υποστήριξη της «Microsoft Ελλάδος»με σκοπό τη δημιουργία ίσων ευκαιριών για όλους, αλλά και το AlumniEngagement Innovation Fund (AEIF) του Υπουργείου Εξωτερικών των Η.Π.Α. που στηρίζει και χρηματοδοτεί ιδέες για εκπαιδευτικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο.

Όλα τα μαθήματα είναι δωρεάν, παραδίδονται από καθηγητές με εμπειρία στην αγορά εργασίας και απευθύνονται σε μαθητές, νέους και ανέργους (από 16 ετών και άνω) που επιθυμούν να αποκτήσουν ψηφιακές δεξιότητες και να εξοικειωθούν με γνωστικά αντικείμενα όπως ο Προγραμματισμός, το Design και το Digital Marketing.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν βρουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τα σεμινάρια και να δηλώσουν συμμετοχή στο www.techtalentschool.gr

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο



Πήγαινε με πάνω ↑