Το ελληνικό YouTube Top 10 της εβδομάδας (27/09 – 03/10/2016)

Ημ/νία: 3 Οκτωβρίου 2016 | by Πρόδρομος Μελετιάδης

0

Πέρασε άλλη μια εβδομάδα και πάμε να δούμε σύμφωνα με το Charts ποια είναι τα Top 10 YouTube βίντεο για την περίοδο από 27 Σεπτεμβρίου έως 03 Οκτωβρίου  2016, σύμφωνα με τους Έλληνες χρήστες του δημοφιλούς Κοινωνικού Δικτύου βίντεο.

TOP GREEK YOUTUBE

Η λίστα δημιουργείται με βάση τα videos που είχαν τα περισσότερα views (προβολές) από τους Έλληνες χρήστες του κοινωνικού δικτύου μέσα στην εβδομάδα.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης και Καινοτομίας σε διάφορα πεδία της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Μάρκετινγκ. Το όραμα του είναι να συμβάλλει στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας μέσω μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων συνδυάζοντας τις γνώσεις που απέκτησε σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και συνεχίζει να αποκτά σε τομείς κοινωνικής ψυχολογίας κ.α. Είναι υπέρμαχος της χρήσης της συγχρονής τεχνολογίας και του digital marketing σε όλα τα επίπεδα δράσης social media , blogs, internet. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να επιδείξουν ηγετική συμπεριφορά και να επιτύχουν σε ότι αναλαμβάνουν αρκεί να έχουν συγκεκριμένο όραμα, να ακολουθούν συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, να είναι ακέραιοι.



Πήγαινε με πάνω ↑