Pinterest | Τι φταίει και μερικές εικόνες δε μπορούν να γίνουν Pins;

Ημ/νία: 9 Ιανουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Αν χρησιμοποιείς το Pinterest, ίσως σου έχει τύχει να προσπαθείς να δημιουργήσεις ένα Pin και απλά να μη μπορείς. Μήπως το Pin it button δε λειτουργεί; Πιθανότατα δε φταίει αυτό, ούτε και το ίδιο το Pinterest. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες για εικόνες οι οποίες δε μπορούν να μετατραπούν σε Pins και είναι οι ακόλουθοι:

pinterest pin it button

– Η εικόνα παρά είναι μικρή σε διαστάσεις. Μονάχα εικόνες μεγαλύτερες από 100×200 pixels μπορούν να μετατραπούν σε Pins.

– Η εικόνα έχει ενσωματωθεί σε κάποιο site. Εικόνες οι οποίες έχουν ενσωματωθεί σε site με χρήση κάποιου κώδικα (π.χ. μέσω iframe), δε μπορούν να μετατραπούν σε Pins. Τέτοιες εικόνες συνήθως εντοπίζονται στα Tumblr sites.

– Η εικόνα βρίσκεται στο προσκήνιο. Εικόνες οι οποίες χρησιμοποιούνται ως background images, δε μπορούν να μετατραπούν σε Pins.

– Η εικόνα βρίσκεται στο Flickr. Κάθε χρήστης του Flickr επιλέγει αν θέλει οι φωτογραφίες του να είναι διαθέσιμες προς διαμοιρασμό. Αν ναι, τότε οι εικόνες επιτρέπονται να μετατραπούν σε Pins, διαφορετικά δεν επιτρέπονται.

Την επόμενη φορά που δε θα τα καταφέρεις, σκέψου μήπως κάποιος από τους προηγούμενους κανόνες ισχύει για την περίπτωση σου.

Πηγή: Pinterest Blog

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑