Facebook | Μάθε πώς μπορείς να διαχειριστείς έξυπνα τα likes που έχεις κάνει σε Σελίδες

Ημ/νία: 4 Ιανουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Αν είσαι παλαιός χρήστης του Facebook, τότε μάλλον τα likes που έχεις κάνει σε διάφορες σελίδες θα έχουν φτάσει τις εκατοντάδες, χωρίς υπερβολές. Το δημοφιλές Κοινωνικό Δίκτυο σου επιτρέπει μέσα από τις πληροφορίες (about) του προφίλ σου να δεις και να διαχειριστείς όλες τις σελίδες οι οποίες «σου αρέσουν», χωρίς όμως η διαδικασία να είναι εύκολη και έξυπνη, όπως συμβαίνει στην εφαρμογή Manage your likes.

facebook manage your likes

Μπαίνοντας στο site της εφαρμογής, πατώντας την επιλογή «Analyze your own Profile» και πραγματοποιώντας σύνδεση με το Facebook προφίλ σου, η διαχείριση των likes σου γίνεται εύκολη υπόθεση. Ένα από τα δυνατά σημεία της εφαρμογής, είναι η δυνατότητα προβολής της τελευταίας δραστηριότητας κάθε σελίδας. Για παράδειγμα, μέσα από την ανάλυση των δικών μου likes, παρατήρησα πως υπάρχουν ανενεργές σελίδες οι οποίες τα τελευταία δύο και τρία χρόνια δεν έχουν δημοσιεύσει περιεχόμενο, οπότε και έκανα unlike.

Η εφαρμογή διαθέτει περισσότερες επιλογές, όπως ταξινόμηση των σελίδων με βάση τον τύπο, τον αριθμό των likes, της ημερομηνίας κατά την οποία ο χρήστης έκανε like τη σελίδα ή και αλφαβητικά. Επίσης, υπάρχει ταξινόμηση σχετικά και με το «Talking About this», προβάλλοντας τις σελίδες με το μεγαλύτερο engagement. Τέλος, η εφαρμογή μπορεί και προτείνει σελίδες για like στο χρήστη, με βάση τα likes που έχει ήδη κάνει, καθώς και σελίδες για unlike, εφόσον κρίνει πως ο χρήστης δεν ασχολείται και πολύ με αυτές.

Πηγή: Sociobits

Ετικέτες: , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑