Twitter: Μάθε πότε οι φίλοι σου αλλάζουν bio ή φωτογραφία προφίλ!

Ημ/νία: 29 Ιουλίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Twitter είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε οι χρήστες να μπορούν να ενημερώνονται άμεσα για τα tweets όσων ακολουθούν, έμμεσα για την αλλαγή φωτογραφίας προφίλ, η οποία συνοδεύει τα tweets, αλλά δεν υπάρχει ενημέρωση για αλλαγή του μίνι βιογραφικού (bio). Το site Bio is changed κάνει μία απλή, συνάμα όμως πολύ σημαντική δουλειά για τους Twitter χρήστες.

Twitter bio is changed

Συνδέοντας το λογαριασμό σας με το site, έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε κάθε φορά που ένας χρήστης τον οποίο ακολουθείτε στο Twitter, αλλάζει φωτογραφία προφίλ ή bio. Πώς; Υπάρχουν διάφοροι τρόποι. Μπορείτε να δηλώσετε ένα email και να δέχεστε τις αλλαγές την ώρα που συμβαίνουν, καθημερινά ή εβδομαδιαία. Επίσης, μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω RSS ή μέσω της υπηρεσίας Pocket. Τέλος, μπορείς απλά να επισκέπτεσαι το Bio is changed όποτε θες και να βλέπεις τις αλλαγές εκεί.

Ένα καλό παράδειγμα χρήστη είναι αυτό του TEDxAthens. Μέσω του Bio is changed έχω τη δυνατότητα να δω και τις οχτώ (8) φωτογραφίες προφίλ και τα εννέα (9) bio, τα οποία έχει αλλάξει ο λογαριασμός μέσα στον τελευταίο χρόνο. Δοκιμάστε το! 😉

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑