Πώς να παίξετε σωστά το Quizdom σε Android και iOS

Ημ/νία: 2 Αυγούστου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Quizdom είναι ένα ελληνικό παιχνίδι με ερωτήσεις γνώσεων από διάφορες κατηγορίες, το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να ανταγωνιστούν φίλους ή τυχαίους χρήστες από όλη την Ελλάδα. Στις 31 Ιουλίου το παιχνίδι κυκλοφόρησε δωρεάν σε Android και iOS, οπότε μπορείτε αυτή τη στιγμή να το κατεβάσετε.

Με χαρά είδα σήμερα ένα μεγάλο bug του παιχνιδιού στο Android λειτουργικό να διορθώνεται επιτυχώς, λίγες ώρες μετά την εμφάνιση του, οπότε τώρα οι Android χρήστες μπορούν να παίζουν ξέγνοιαστα.

quizdom social quiz for android and ios

Παίζοντας για πρώτη φορά Quizdom, επέλεξα τυχαία έναν αντίπαλο και παίξαμε περίπου 2-3 παιχνίδια. Στο τρίτο παιχνίδι και ενώ έπαιξα τη σειρά μου, ήταν η σειρά του αντιπάλου μου. Εκείνος, όμως, δεν ήταν πια online και εγώ έμεινα να περιμένω γύρω στα 10 λεπτά να παίξει, βλέποντας την ένδειξη «παίζει» στην εικόνα του, ώσπου τελικά παράτησα τον αγώνα και έχασα. Λάθος από μέρους μου.

Συζητώντας με την ομάδα της εφαρμογής, έμαθα πώς παίζεται σωστά το Quizdom.

Αρχικά, δεν είναι όλοι οι παίκτες με τους οποίους παίζετε online εκείνη τη στιγμή. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να παίξετε τον γύρο σας και στη συνέχεια να πατήσετε το εικονίδιο με το βελάκι πάνω αριστερά, να μεταφερθείτε στην αρχική οθόνη και να ξεκινήσετε νέο παιχνίδι. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να έχετε ανοικτά πολλά παιχνίδια σε εξέλιξη.

quizdom social quiz for android and ios

Κάθε φορά που ο αντίπαλος σας ανοίγει το ίντερνετ στη συσκευή του, θα του έρχεται push ειδοποίηση (στο πάνω μέρος της οθόνης του) να παίξει το γύρο του. Αφού τον ολοκληρώσει, ύστερα η ειδοποίηση θα έρθει σε εσάς. Επομένως, δε χρειάζεται να είστε συνέχεια πάνω από τη συσκευή σας. Ανοίξτε αρκετά παιχνίδια και ελέγξτε πάλι τη συσκευή σας κάποια άλλη στιγμή για να δείτε αν κάποιος αντίπαλος σας έχει παίξει τον γύρο του. Εκτός, βέβαια, και αν παίζετε με φίλο ο οποίος είναι εκείνη τη στιγμή online.

Η αρχική οθόνη του Quizdom αναφέρει όλα τα παιχνίδια σε εξέλιξη, τα οποία αν έχουν την ένδειξη «περίμενε…», τότε θα πρέπει να περιμένετε κάθε αντίπαλο σας να παίξει το γύρο του ή να ξεκινήσετε νέο παιχνίδι. Διαφορετικά, μπορείτε να πατήσετε και να παίξετε το γύρο σας.

Τέλος, αν θέλετε να αναμετρηθείτε μαζί μου στο Quizdom, όταν επιλέγετε νέο παιχνίδι γράψτε στο πεδίο του username το tkonsoulas. 😉

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑