Το “suggest” του Snapchat µπορεί να σας κάνει περιζήτητους

Ημ/νία: 16 Αυγούστου 2016 | by Πρόδρομος Μελετιάδης

0

Το Snapchat έχει κερδίσει πολύ κόσµο για τις ιδιαίτερες υπηρεσίες που παρέχει… αλλά έχει δηµιουργήσει και κάποιους απογοητευµένους χρήστες από κάποια χαρακτηριστικά που του λείπουν, όπως το γεγονός ότι δεν µπορείς εύκολα να προτείνεις σε κάποιον να σε ακολουθήσει!
Μέχρι πρότινως ξέραµε ότι «αν θέλεις περισσότερο κόσµο να σε ακολουθήσει, πήγαινε να τον βρεις µόνος σου».

wersm-how-to-suggest-snapchat
Μετά το λανσάρισµα του νέου χαρακτηριστικού Memories που έρχεται ως συµπληρωµατικό του το “Suggest”, φαίνεται πως αλλάζουν πολλά.
Κάτι που ήταν πολύ δύσκολο να κάνετε πριν, πλέον µετατρέπεται σε µια ευχάριστη διαδικασία για εσάς και τους φίλους σας για να ανακαλύψετε νέους λογαριασµούς. Βέβαια ίσως αυτό δεν θα σας βοηθήσει να γίνεται διάσηµοι αµέσως ή να αποκτήσετε εκατοντάδες φίλους µέσα σε µια νύχτα, η νέα υπηρεσία όµως είναι σίγουρα ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε στους φίλους σας πόσο cool είστε για την εύρεση όλων των cool Snapchatters.

Για να στείλετε µια πρόταση στο φίλο σας, απλά πατήστε πάνω στο όνοµα ενός ατόµου, µετά στο βέλος στην κάτω δεξιά γωνία, και στη συνέχεια επιλέξτε σε ποιον φίλο θα θέλατε να στείλετε την πρόταση. Ο φίλος σας τότε θα λάβει την πρόταση σε ένα snap.
Έτσι, τώρα το µόνο που έχετε να κάνετε είναι να πείσετε τους φίλους σας να σας προτείνουν σε άλλους.

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης και Καινοτομίας σε διάφορα πεδία της Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Μάρκετινγκ. Το όραμα του είναι να συμβάλλει στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας μέσω μιας ουσιαστικότερης επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων συνδυάζοντας τις γνώσεις που απέκτησε σπουδάζοντας Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και συνεχίζει να αποκτά σε τομείς κοινωνικής ψυχολογίας κ.α. Είναι υπέρμαχος της χρήσης της συγχρονής τεχνολογίας και του digital marketing σε όλα τα επίπεδα δράσης social media , blogs, internet. Πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορούν να επιδείξουν ηγετική συμπεριφορά και να επιτύχουν σε ότι αναλαμβάνουν αρκεί να έχουν συγκεκριμένο όραμα, να ακολουθούν συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, να είναι ακέραιοι.



Πήγαινε με πάνω ↑