Ο ΠΑΟΚτσής που βρέθηκε κατά λάθος να διαχειρίζεται τον Twitter λογαριασμό των H&M

Ημ/νία: 20 Φεβρουαρίου 2014 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Ένα περίεργο και αστείο περιστατικό συνέβη στο Twitter λόγω κάποιου σφάλματος (bug) της υπηρεσίας. Κάποιος χρήστης επιχείρησε να συνδεθεί με τον Twitter λογαριασμό του, όταν ξαφνικά κατάλαβε πως συνδέθηκε με το λογαριασμό H&M United Kingdom, της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων ρούχων. Αυτό σημαίνει πως ήταν για ένα χρονικό διάστημα διαχειριστής του λογαριασμού και μπορούσε να κάνει tweets, να αλλάξει τις ρυθμίσεις, ακόμη και να διαγράψει το λογαριασμό.

twitter h&m paok

Ο χρήστης δημιούργησε αμέσως δύο tweets (δείτε τα παραπάνω), στα οποία έγραψε: «Πώς συμβαίνει αυτό @twitter;» και «Δεν έχω ιδέα πώς συμβαίνει αυτό. Άνοιξα το Twitter στον browser μου και με σύνδεσε ως HMunited kingdom.».

Φαίνεται πως ο χρήστης δεν έλαβε καμία απάντηση και τότε ήρθε το επικό ελληνικό tweet, το οποίο έφτασε στους 113.000 followers του λογαριασμού και λίγοι από αυτούς θα το κατάλαβαν. Το tweet έγραφε το εξής: «Nikola, Sviro, Mixali auto gia esas!!! O PAOK panw apo ola!».

twitter h&m paok

Ναι, λοιπόν, το περίεργο αυτό περιστατικό του Twitter έτυχε σε κάποιον Έλληνα και μάλιστα ΠΑΟΚτσή, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να αναφέρει την αγαπημένη του ποδοσφαιρική ομάδα. Μην ξεχνιόμαστε, σήμερα παίζει ο ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα για το Europa League.

twitter paok

Ο λογαριασμός των H&M επανήλθε στους πραγματικούς κατόχους του, τα προηγούμενα tweets διαγράφτηκαν και η όλη υπόθεση μένει στην ιστορία ως ένα από τα πιο χιουμοριστικά bugs του Twitter.

Πηγή: HuffPost

Ετικέτες: , , , , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.Πήγαινε με πάνω ↑