Foursquare: Πώς μπορώ να κάνω check-in με φίλους;

Ημ/νία: 26 Ιουνίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Το Foursquare αποφάσισε να δώσει την επιλογή στους χρήστες του για μαζικά check-ins. Όχι, αυτό δε σημαίνει πως θα μπορείτε να κάνετε check-in ταυτόχρονα σε πολλά μέρη, αλλά θα μπορείτε να κάνετε check-in και να δηλώνετε με ποιους άλλους φίλους σας είστε μαζί.

Έως και σήμερα, παραπάνω από το 90% των αναφορών (mentions) αφορούσαν ουσιαστικά ένα έμμεσο check-in μαζί με φίλους. Πλέον, τη θέση των mentions παίρνει η λειτουργία «I’m with…».

Πώς μπορώ να κάνω ένα check-in στο Foursquare με φίλους;

check-in-with-friends

1) Όταν κάνεις ένα check-in, πατάς την επιλογή «I’m with…».
2) Στη συνέχεια πληκτρολογείς τα ονόματα των φίλων σου και τους επιλέγεις.
3) Συνεχίζεις κανονικά και ολοκληρώνεις το check-in αν δεις πως όλα είναι ok.

Μόλις συμπεριλάβεις ένα φίλο σου σε check-in, τότε εκείνος λαμβάνει μία ειδοποίηση για το check-in αυτό, έτσι ώστε να το αποδεχτεί ή να το απορρίψει. Αν το αποδεχτεί, τότε αυτόματα αποδέχεται και όλα τα μελλοντικά check-in. Κάθε χρήστης ο οποίος συμπεριλαμβάνεται σε check-in, έχει τη δυνατότητα μέσω της επιλογής delete να διαγραφεί από αυτό και να συμπεριληφθεί ως mention απλά. Αν το απορρίψει, τότε το check-in μετατρέπεται αυτόματα σε mention, όπως δηλαδή ίσχυε μέχρι και σήμερα.

Ένα check-in μπορεί να συμπεριλαμβάνει έως και 5 χρήστες συνολικά, μαζί με το χρήστη ο οποίος το δημιουργεί. Οι υπόλοιποι 4 χρήστες δε χρειάζεται έπειτα να κάνουν και οι ίδιοι check-in στις συσκευές τους, αφού το ένα check-in στο οποίο συμπεριλαμβάνονται αρκεί. Αν βέβαια θέλουν να γράψουν το δικό τους μήνυμα ή να ανεβάσουν μια δική τους φωτογραφία, τότε πρέπει να κάνουν ξεχωριστό check-in, το οποίο και υπερισχύει του μαζικού check-in και πλέον παίρνει τη θέση του στη ροή με τα check-in των φίλων μας.

Η λειτουργία των check-in με φίλους είναι διαθέσιμη σε Android και iOS. Αναβαθμίστε με τις εφαρμογές σας και δοκιμάστε το!

Πηγή: Foursquare Blog

Ετικέτες: , ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑