Twitter: Επιβραβεύει τις καινοτόμες διαφημιστικές καμπάνιες μέσω του #CreativeFavorites

Ημ/νία: 17 Ιουνίου 2013 | by Θοδωρής Κόνσουλας

0

Με το δικό του ξεχωριστό τρόπο επικοινωνίας, το Twitter έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον των Brands για διαφημιστικές καμπάνιες σε αυτό. Διάφορα και πολλά τα case studies λοιπόν, με το Twitter να θέλει να ξεχωρίσει τα καλύτερα, τα πιο δημιουργικά από αυτά και να τα προβάλει μέσα από το hashtag #CreativeFavorites.

Twitter Creative Favorites

Η πρώτη βράβευση πήγε στο @BBDONY για την καμπάνια τους με hashtag #lowesfixinsix, μία σειρά από βίντεο του Vine για λογαριασμό του @Lowes. Μπορείτε να δείτε κάποια από αυτά στη συνέχεια.

Το Twitter εξηγεί κάποιες παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την καμπάνια και τη βράβευση της, πληροφορίες τις οποίες μπορείς να βρείτε στο Twitter Advertising. Περιμένουμε να μάθουμε για τις επόμενες βραβευμένες καμπάνιες, με τους χρήστες του Twitter να μπορούν να θέσουν κι αυτοί υποψηφιότητα για κάποια καμπάνια που είδαν και τους άρεσε.

Ετικέτες: ,


Σχετικά με τον Αρθρογράφο

Από μικρή ηλικία «κόλλησα» με τους υπολογιστές και γενικά τον κόσμο του ίντερνετ. Μεγαλώνοντας βρέθηκα να σπουδάζω στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας.



Πήγαινε με πάνω ↑